Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida nu a avut timp de depresie post natală: „Motive aş fi avut o grămadă! Au fost câteva tentative, dar care au eşuat în cele din urmă”

După lansarea propriului blog, Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit mai multe secrete despre viața de mămică, dar și despre relațiile pe care le are cu oamenii apropiați

După lansarea propriului blog, Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit mai multe secrete despre viața de mămică, dar și despre relațiile pe care le are cu oamenii apropiați. Îndrăgita vedetă a povestit cât de aglomerată a fost perioada imediat următoare celei de-a doua nașteri, ceea ce, până la urmă, s-a dovedit a fi un mare avantaj.

"Vă spun sincer că nici nu am avut timp să intru în depresie… Motive aş fi avut o grămada! Au fost câteva tentative, dar care au eşuat în cele din urmă: ba plângeau copiii, amândoi în acelaşi timp, ori suna telefonul, ori se anunţa soacră-mea în vizită… Aici am fost cel mai aproape de o depresie. Vă daţi seama? Soacra la mine, doi copii mici şi un soţ plecat în delegaţii de luni până vineri. Glumesc! Soacră-mea e ca o bomboană amăruie. Şi, totuşi, bomboană. Dar şi aşa tot nu mi-a ieşit o depresie", a scris Mirela Boureanu Vaida pe blogul ei.

Fanii „Mireasă pentru fiul meu” au rămas fără cuvinte! Casa a fost cuprinsă de haos și lucrurile au luat-o razna!... A făcut ravagii la „Mireasă pentru fiul meu”, iar acum a aprins imaginația fanilor. Denisa, în sutien pe Facebook!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x