Antena Căutare

Mirela Boureanu Vaida s-a tuns scurt pentru o cauză nobilă! Noul look o prinde de minune!

Mirela Boureanu Vaida şi-a făcut o schimbare radicală de look, dar a ales acest moment acum cu un scop: o cauză nobilă.

Mirela Boureanu Vaida şi-a făcut o schimbare radicală de look, dar a ales acest moment acum cu un scop: o cauză nobilă.

Se apropie luna octombrie sau luna roz, când persoane din întreaga lume îşi manifestă solidaritatea cu femeile bolnave de cancer la sân. Un moment potrivit să ne gândim la toate cele care, la capătul tratamentelor agresive, se luptă să înfrunte şi durele efecte adverse.

Mai multe persoane publice îşi donează în aceste zile părul pentru a ajuta astfel de femei să capete peruci şi să-şi reclădească încredea în sine. Printre voluntarii care şi-au schimbat radical aspectul ca să transmită un mesaj de susţinere se află şi Mirela Boureanu Vaida.

Este pentru prima oară când Mirela Boureanu Vaida ajunge pe scaunul stilistului pentru o schimbare de aspect atât de radicală. Dar nu este singurul motiv pentru care îşi stăpâneşte cu greu emoţiile.

O codiţă de 15 centimetri poate că nu spune mare lucru. Însă rolul său - da. Alături de alte şuviţe de păr similare, va forma o perucă în folosul unei paciente diagnosticate cu cancer. Un pas mare pentru ca o femeie care a trecut prin tratamentele agresive cu citostatice să-şi recapete încrederea în sine.

”Am doi copii, simt că lucrurile s-au schimbat de când am devenit mamă, pentru că am început să am alte valori, să pun preţ pe alte lucruri şi să-mi dau seama că viaţa este cel mai mare dar pe care-l poţi avea pe lumea asta”, a spus prezentatoarea.

Șapte codițe pentru o perucă

Părul colectat ajunge prin intermediul Fundaţiei Renaşterea la un atelier specializat. În România perucile nu sunt decontate de stat, deşi deseori depăşesc posibilităţile materiale ale multor femei aflate în suferinţă.

Pentru realizarea unei peruci este nevoie de minimum cinci sau şapte codiţe. Alături de Mirela, şi alte persoane publice îşi vor dona părul pentru această cauză. E un gest simbolic menit să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă femeile măcinate de cancer.

„Mi-aş dori ca fiecare dintre noi, cei care ne uităm la televizor, şi mai ales femeile care pot face acest lucru să contribuie”, a adăugat actrița.

Campania Vieţi împletite Bravecut se desfăşoară în 30 de saloane din Bucureşti, Ilfov şi Cluj.

Cea mai cuminte concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a logodit! Nimeni nu se aștepta tocmai la ea... A anunţat că urmează să se căsătorească, iar acum s-a şi tatuat! O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x