Antena Căutare

S-a tot scris despre ea că are o relație incestuoasă cu unchiul ei, dar Tatiana de la „Mireasă” le-a arătat tuturor pe cine iubește acum! FOTO

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a ținut să își exteriorizeze sentimentele pe pagina personală de Facebook.  După ce gurile rele au afirmat că că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu, tânăra a luat măsuri!

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a ținut să își exteriorizeze sentimentele pe pagina personală de Facebook. După ce gurile rele au afirmat că că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu, tânăra a luat măsuri!

Deși nu a infirmat relația incestuoasă, fata, o prezență controversată în Casa Mireselor de altfel, a ținut să le arate tuturor pe cine iubește cu adevărat. Și, nu, nu e vorba de unchiul ei din Cipru și de un tânăr frumos, talentat, care cochetează cu muzica!

Noi nu putem decât să le urăm tot binele din lume și să se iubească mult! De altfel, tânăra chiar merită ca cineva să-i împărtășească sentimentele, căci are foarte multe calități!

După studiile liceale, bruneta a lucrat că babysitter chiar pentru unchiul ei, rămas văduv. De altfel, ea mai mergea în vacanțe în vizită la familia unchiului. De data asta, îl va lua și pe iubitul ei cu ea.

Lacrimi și emoții. Ana, fiica Adrianei, intervenție telefonică pentru a-și susține mama... Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” l-a arătat tuturor pe „copilul” ei! „Azi am ieșit la plimbare cu mami și tati!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x