Antena Căutare

S-a tot scris despre ea că are o relație incestuoasă cu unchiul ei, dar Tatiana de la „Mireasă” le-a arătat tuturor pe cine iubește acum! FOTO

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a ținut să își exteriorizeze sentimentele pe pagina personală de Facebook.  După ce gurile rele au afirmat că că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu, tânăra a luat măsuri!

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a ținut să își exteriorizeze sentimentele pe pagina personală de Facebook. După ce gurile rele au afirmat că că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu, tânăra a luat măsuri!

Deși nu a infirmat relația incestuoasă, fata, o prezență controversată în Casa Mireselor de altfel, a ținut să le arate tuturor pe cine iubește cu adevărat. Și, nu, nu e vorba de unchiul ei din Cipru și de un tânăr frumos, talentat, care cochetează cu muzica!

Noi nu putem decât să le urăm tot binele din lume și să se iubească mult! De altfel, tânăra chiar merită ca cineva să-i împărtășească sentimentele, căci are foarte multe calități!

După studiile liceale, bruneta a lucrat că babysitter chiar pentru unchiul ei, rămas văduv. De altfel, ea mai mergea în vacanțe în vizită la familia unchiului. De data asta, îl va lua și pe iubitul ei cu ea.

Lacrimi și emoții. Ana, fiica Adrianei, intervenție telefonică pentru a-și susține mama... Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” l-a arătat tuturor pe „copilul” ei! „Azi am ieșit la plimbare cu mami și tati!”...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x