Antena Căutare

Tatiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, bănuită de o relație incestuoasă cu unchiul ei: „Îmi e dor de tine, ca un om nebun. Și n-am să renunț la tine!”.

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a ținut să își exteriorizeze sentimentele pe pagina personală de Facebook. 

Tatiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a ținut să își exteriorizeze sentimentele pe pagina personală de Facebook.

Rezultatul? O înflăcărată declarație de dragoste! „Ești ceea ce-mi doresc, știi bine. Îmi e dor de tine, ca un om nebun. Și n-am să renunț la tine, căci ești deja parte din mine. #ithinkiaminlove”, a scris bruneta. Cine să fi fost destinatarul? Fanii cred că nimeni altul decât unchiul său văduv despre care tânăra a afirmat că îl iubește în trecut.

Tânăra a fost o prezență controversată în Casa Mireselor. Gurile rele spun că s-a iubit cu unchiul ei în anii de liceu. După studiile liceale, bruneta a lucrat că babysitter chiar pentru unchiul ei, rămas văduv. De altfel, ea mai mergea în vacanțe în vizită la familia unchiului.

A eclipsat mireasa! Liliana, cea mai frumoasă domnișoară de onoare pentru Adriana Turcuman. Și Mirela Vaida i-a admirat ... Denisa de la „Mireasă pentru fiul meu”, apariție incendiară! Și-a schimbat părul, dar nu și vechiul nărav!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x