Mireasa pentru fiul meu

Traian și Corina, foști concurenți la Mireasă pentru fiul meu, au o fetiță superbă. Când nimeni nu mai spera, minunea asta le-a schimbat viața. Cu cine seamănă cea mică

 
+3 click pentru
galerie

Când nimeni nu mai credea, Traian și Corina le-au oferi fanilor o mare surpriză.De curând, au devenit părinți, iar micuța lor le dă un nou sens în viață.

Cei doi au o fetiță superbă, de la care nu-și mai pot lua ochii. O fotografiază și se bucură de fiecare moment alături de ea.

Nimeni nu mai spera la așa ceva, după toate împăcările și despărțirile celor doi. Însă o minune i-a readus împreună. Au devenit părinți! Dumnezeu i-a binecuvântat cu un copilaș.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe