Mireasa 2021, sezonul 3. Cum s-a filmat Adelina înainte de finala sezonului 3 Mireasa. Fanii au comentat imediat

Adelina Iacob este una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 3 Mireasa. Ea a avut un parcurs competițional atipic, dar cu toate acestea a reușit să se facă plăcută și să adune mulți fani pe conturile de socializare.

După ce ieri a reapărut pe rețelele de socializare, aseara, Adelina a ieșit în oraș

După ce ieri a reapărut pe rețelele de socializare, aseara, Adelina a ieșit în oraș și s-a filmat în timp ce fuma narghilea. În timp ce mulți au complimentat-o pentru noul look, au fost și mulți care i-au spus că este prea matură pentru vârsta ei.

Cum s-a filmat Adelina înainte de finala sezonului 3 Mireasa

Adelina Iacob l-a iubit foarte mult pe Alin în sezonul 3 Mireasa, dar acesta nu a avut aceleași sentimente pentru ea. Adelina a încercat în mai multe rânduri să-i cucerească inima, dar băiatul a pus punct și acum se află într-o relație cu Cosmina.

Astăzi, de la 15:30 are loc finala sezonului 3 Mireasa. Patru cupluri se află în cursa pentru marele premiu. Cu toate acestea, doar Ana și Bogdan, Maria și Liviu și Andreea și Marian au depus actele pentru a se căsători în casa Mireasa.

Prima reacție a Adelinei după ce Alin a format un cuplu cu Cosmina

Întrebată de fani ce părere are despre relația dintre Cosmina și Alin și care a fost reacția ei când a văzut că bărbatul are o nouă relația, fosta concurentă a spus: "A fost previzibilă situația. Oricum, consider că relația noastră s-a încheiat în momentul în care am pășit a doua oară în afara casei".

Pentru că a lipsit mult și de pe rețelele de socializare, Adelina a vrut să-și asigure fanii că totul este bine cu ea: "Bună dragilor! Vreau să încep prin a-mi cere scuze pentru absența de pe social media din ultimul timp. Știu că majoritatea dintre voi v-ați îngrijorat, dar vreau să știți că sunt bine. Am avut nevoie să mă detașez complet pentru o perioadă, în speranța că totul va reveni la normal și uite că a revenit, Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și voi încerca să vă răspuns tuturor, pe cât posibil".

Adelina Iacob a mai spus că nu a avut nicio problemă de sănătate și că au fost doar zvonuri.

O altă surpriză din partea Adelinei pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare este faptul că s-a vopsit și a renunțat la brunet pentru blond.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri