Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Hatice și Mihai, primele declarații după ce s-au declarat un cuplu. Mihai: „Mi-am găsit în ea curajul și puterea”

Mihai și Hatice au suprins pe toată lumea cu sărutul lor din gală. Cei doi s-au comportat toată săptămâna precum un cuplu, dar abia în gală au decis să spună clar și răspicat că sunt unul.

colaj foto Mihai și Hatice Mireasa Galerie
Mihai și Hatice au suprins pe toată lumea cu sărutul lor din gală. Cei doi s-au comportat toată săptămâna precum un cuplu, dar abia în gală au decis să spună clar și răspicat că sunt unul. | Antena Stars

Imediat după ce Hatice a aflat că ocupă primul loc în clasamentul fetelor și este Mireasa Săptămânii, Mihai a sărutat-o cu patos, declarându-se, astfel, un cuplu. Sărutul lor a luat prin surprindere pe toată lumea, chiar dacă cei doi se aflau în tatonări de câteva zile. Chiar și Simona Gherghe a fost luată prin suprindere.

„Înainte să spui discursul, Hatice, Mihai, vă declarați un cuplu în casa Mireasa?”, a întrebat prezentatoarea tv, în timp ce ambii au aprobat.

Mihai și Hatice, declarații siropoase la Capriciile Iubirii despre relația lor: „M-am schimbat. Prin iubirea pe care mi-o dă ea zi de zi, cu felul ei de a fi”

Schimbarea de comportament a celor doi încă uimește pe toată lumea, iar cei doi au fost vizibil emoționați. Imediat după terminarea galei live, în culise, Hatice a spus că nu se aștepta să fie pe primul loc în topul preferințelor.

În culise, cei doi au fost felicitați de restul concurenților și de mame.

Dacă nici eu nu am simțit... am simțit că ea este și îi zic de două zile. De două zile aștept gala”, a spus Mihai în culise.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 februarie 2023. Hatice și Mihai s-au sărutat în gală. Cei doi formează oficial un cuplu

„Doamne, ce emoții, 2 în 1. Acolo e ceva... boom. Deci încă tremur. Eram gen: <adevărat? se întâmplă?>. Eu nu mă așteptam să se întâmple, mă așteptam să vină momentul de ziua lui. Atunci îl sărutam eu”, a declarat și Hatice.

La Capriciile Iubirii, cei doi au oferit primele declarații despre momentul surprinzător din gală.

Gabriela Cristea: Tu asta ai așteptat? Să iasă Mireasa Săptămânii?

Mihai: Știam.

Gabriela Cristea: De unde știai? Ai citit în stele?

Mihai: Am simțit.

Întrebați ce cred că vor spune cei de acasă despre relația lor, Mihai a spus că nu îl interesează, fapt care a uimit-o pe Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea: Cum, că tu erai cel cu prejudecățile.

Mihai: M-am schimbat. Prin iubirea pe care mi-o dă ea zi de zi, cu felul ei de a fi.

Gabriela Cristea: Ai zis că prejudecățile sunt mai prejos decât iubirea pe care ți-o oferă ea. Te-ai înțelepcit, ce să zic. Bravo ție!

Citește și: Mireasa Sezonul 7, 17 februarie 2023. Hatice vrea să îl descopere pe Mihai, cu bune și cu rele!

Întrebați ce părere au despre relația lor, concurenții au spus că se bucură pentru ei.

Alex: Am încredere în Mihai că știe ce a ales și că o să fie fericit.

Cu toate că cei doi se declară fericiți împreună, Gabriela Cristea a mărturisit că totuși nu înțelege schimbarea lor de comportament.

„Ne-am atras unul pe altul. Mi-am găsit în ea curajul și puterea și am zis să simt și să fiu și eu fericit lângă ea”, a spus Mihai.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x