Antena Căutare

A picat testul! Armando Rădulescu s-a despărțit de Andra Nicolin: "Părinții mei au avut dreptate!"

Armando decide că pleacă din casa Mireasa. Îi declară dragoste, Andrei, dar susține că el părăsește această competiție. Ce se va întâmpla până la final?

Prins la mijloc între Andra și părinții lui, Armando, consideră că trebuie să plece din această competiție.

Armando îi declară Andrei că sentimentele lui vor fi neschimbate, însă acum trebuie să părăsească concursul.

La final Armando recunoaște că a fost doar un test, în care Andra ar fi trebui să zică, Da merg cu tine, dar ea nu a zis nimic. A preferat să rămână în casă, cu toate că iubitul ei era hotărât să plece din competiție.

Andra nu înțelege cum a putut să-i facă asta Armando. Fata este vizibil dezamăgită, iar în platou apar opinii din partea celorlați concurenți.

Armando a rupt relația de iubire dintre el și Andra: 'Gata, mă stresezi!' Care a fost răspunsul tinerei

Armando este de acord cu sfatul părinților lui. Consideră că Andra nu este potrivită pentru el. Andra a picat testul pe care Armando i l-a pregătit.

Urmăriți toată scena accesând clipul video de mai sus.

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Scandal monstru între Lică și Iulia : "Taci din gură, nu-mi spune mie ce să fac!"... Noi tensiuni între Armando Rădulescu și Andra Nicolin! Viața bate filmul, în casa "Mireasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x