Antena Căutare

Afirmația lui Ștefania de la Mireasă care a împărțit susținătorii în două tabere. Ce spune Mihai în apărarea iubitei sale

O discuție avută de Ștefania cu Daiana și Cătălina, care a fost observată de fanii emisiunii pe Antena Play, a fost îndelung discutată în mediul online.

stefania si mihai de la mireasa, in timpul emisiunii
O discuție avută de Ștefania cu Daiana și Cătălina a fost îndelung discutată în mediul online

În cadrul conversației, iubita lui Mihai vorbea despre parcursul lor în emisiune.

Hai că mai avem puțin. Nu murim încă două luni de acum încolo. Muncim, mai facem și noi niște bani. Oricum nu avem muncă, nu avem bani. Mă mai drăgălesc și eu pe aici cu Mihai. Vine și pentru tine unul să te drăgălești cu el”, a spus ea.

Mihai a primit o scrisoare în care era avertizat de spusele partenerei lui. Băiatul le-a comentat și i-a luat apărarea Ștefaniei.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

Sigur erau niște glumițe. Am întrebat-o la ce se referea când a zis 'Abia aștept să se termine'. A spus că la timp. (...) Cred că era normal să-și facă planuri cum se vor întâlni ele afară.

Și dacă va ieși afară cu prietenele, clar nu voi fi eu acolo cu prietenele. Nu pot să spun dacă fac sau nu parte din planurile ei.

Înțeleg discuția și situația, mi-a spus în față ce nu-i place.”, a declarat băiatul.

În platoul Mireasa, Ștefania a explicat afirmațiile făcute.

Eu glumesc. (...) S-a văzut când m-am simțit bine cu Mihai, s-a văzut și când m-am îndepărtat de el. Toate stările mele se văd”, a spus ea.

Mai multe detalii în materialul următor:

Mădălina și Cătălina, discuție codificată despre Andra și David de la Mireasa: ”Dacă aș putea să vorbesc”... Moment emoționant în platoul Mireasa! Ce surpriză i-au făcut concurenții Simonei Gherghe: “M-ați făcut să plâng!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x