Antena Căutare

Anda Ghiță, impresii despre viață și iubire în casa "Mireasa". Alexandra, un martor al afecțiunii dintre Andreia și Lică

Anda Ghiță și Lică împart impresii despre viață și iubire. Iată ce au discutat de cei doi.

Uneori, dragostea se lasă mult așteptată. În cazul lui Lică, mai întâi de toate întrebările și apoi, poate, iubirea.

"Fetele de aici nu sunt rele. Sunt femei care nu știu să gătească, dar ele pot să devină altceva. Tu nu iei o femeie pentru ce ai vrea tu să o faci să fie, tu iei o femeie pentru ceea ce este ea. Îmi pare rău să aud că nu îți găsești rostul în femeile de aici", a mărturisit Anda Ghiță.

Acuze în loc de scuze! Dacă dragoste nu e... ceartă să fie! Lică și Ale sunt din nou la cuțite: ”Ai patru cuvinte în vocabular. Mintea ta e limitată!”

Concurenții Mireasa

Vasile Turnău

Vasile Turnău are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi. Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare.

În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit.

Andreia

Andreia Matei are 23 de ani și este model. S-a născut în Bacău, însă în 2002 s-a mutat în Italia, împreună cu părinții ei.

Andreia este o fire sensibilă, ancorată în emoțiile sale și își dorește să poată întemeia o familie alături de un bărbat brunet, cu barbă, fidel.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Acuze în loc de scuze! Dacă dragoste nu e... ceartă să fie! Lică și Ale sunt din nou la cuțite: ”Ai patru cuvinte în voc... Emoții experimentate! Alexandra și Nuțu, tachinări și atingeri: "Ne lipsește sarea și piperul!" Certurile dint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x