Antena Căutare

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

Andra si Armando, marii căștigători ai show-ului de televiziune "Mireasa", trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Tânărul cuplu colindă țara în lung și în lat si își trăiesc dragostea la intensitate maximă.

Cuplul câștigător al competiției "Mireasa" au ales sa se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce au spus marele "DA", în fața întregii lumi, și au demostrat tuturor că dragostea lor a învins și au închis, în felul acesta gura celor care îi criticau.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

Cei doi îndrăgostiți vor să împărtășească cu admiratorii lor fericirea pe care o trăiesc, asftel că transmit frecvent filmulețe live, pe conturile lor de socializare, unde primesc avalanșe de comentarii și urări de la fanii emisiunii MIreasa, și în special de la cei care i-au susținut pe tot parcursul competiției.

Armando și Andra intenționează să se stabilească în București, Andra fiind din Craiova, iar Armando din Calărași.

Până atunci, însă, cei doi îndrăgostiți se bucură de clipe frumoase petrecute împreună, în calitate de soț și soție, se plimbă și împărtășesc cu fanii momentele prețioase din viața lor.

Andra și Armando, vacanță de vis

Tânărul cuplu a vizitat Craiova, de unde au trasnmis niște live-uri pe rețelele de socializare, spre deliciul admiratorilor care i-au susținut pe tot parcursul competiției "Mireasa."

Momentul sincerității, în casa "Mireasa"! Cuplurile își exprimă recunoștința! "A fost o experiență minunată, aș repeta-o de o mie de ori, doar ca să te întâlnesc"

Armando a inclus-o intr-unul dintre live-uri si pe soacra sa, pe care a prezentat-o întregii lumi.

Recent, Andra și Armando au postat un video de la Sinaia, unde cei doi stăteau la o terasă și se bucurau de priveliștea pe care le-o oferea Castelul Peleș, în timp ce savurau răcoritoare și ascultau muzică.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

Armando se declara extrem de încântat după prima saptămâna de căsnicie. Cei doi răspund tuturor întrebărilor venite din partea fanilor.

Își doresc și un copil, dar atunci când vor avea stabilitate, din toate punctele de vedere, după cum spunea tânărul, și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

De la Sinaia, cuplul se va îndrepta spre Timișoara, după cum spuneau chiar cei doi îndrăgostiți, în filmările postate pe conturile de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andra şi Armando au fost desemnaţi de către public drept câştigătorii acestui sezon şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro.

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial.

Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa &q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x