Căutare Live

Mireasă: Andra si David au incercat sa se cunoasca mai bine, dar Loredana a intervenit intre ei. Cum au reacționat cei doi

Andra și David au stat de vorbă despre provocarea care a însemnat pentru fiecare emisiunea "Mireasa".

Lorena a intervenit într-o discutie dintre Andra si David

David se teme să nu fie respins după ce Andra îl va cunoaște mai bine. "Este posibil ca și Andra să-și schimbe părerea puțin după ce va ajunge să mă cunoască mai bine. Asta s-a întâmplat și cu celelalte fete.".

Andra și-a schimbat atitudinea față de el, este mai bună și mai comunicativă: "Pare interesată".

La un moment dat, Lorena a intervenit între cei doi

În timp ce Andra și David stăteau de vorbă, Lorena a intervenit aducând un pahar de limonadă. Pentru că cei doi nu au vrut limonadă, Lorena a luat paharul și și-a făcut de lucru în zona în care erau cei doi.

Citește și: Ionuţ încearcă s-o recucerească pe Cătălina, dar este respins: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui, rămâne spus."

Andra a observat și a reacționat: "Îmi place David, dar nu aș vrea să o fac pe Lorena să se simtă prost, chiar dacă nu este printre persoanele mele favorite din casă".

Vezi discuția dintre cei doi în clipul de mai jos:

Mireasă: Ionuţ încearcă s-o recucerească pe Cătălina, dar este respins: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui... Mireasă: Doamna Mia, lecții de viață dure. Prin ce a trecut David când era copil: "Nu mai aveam decât ce era pe noi...
Ultimele știri