Antena Căutare

Cătălin, surprins de vorbele Andreei. Cu ce i-a atras atenția mezina din casa "Mireasa" tânărului concurent. "Nu cred că vârsta este un impediment" | Video

Cătălin a fost chemat pentru a doua oară, în aceeași zi, la întâlnire. De această dată, tânarul s-a văzut cu Andreea. Cum a decurs și ce au vorbit cei doi, dar și cum l-a uimit tânăra pe concurent.

Andreea Dobre caută un bărbat inteligent, matur, educat şi atent, iar despre ultima sa relaţie serioasă spune că s-a încheiat din cauza imaturităţii partenerului şi a geloziei acestuia.

citește și: Spiritele s-au încins în casa "Mireasa". Radu și David, nervi și cuvinte grele. Care este motivul disputei | Video

Tânăra l-a invitat la întâlnire în casa "Mireasa", pe Cătălin, care a avut o impresie plăcuta despre mezina casei Mireasa.

"E o fată drăguță, într-adevăr, chiar dacă are anii care-i are. E simpatică, îmi place de ea. E vocală", a descris-o Cătălin pe Andreea.

Tânăra Andreea i-a povestit conurentului aflat în fața ei, care sunt criteriile după care alege ea un băiat, dar și ce a determinat-o să vină la această emisiune.

"Aici am venit sa mă îndrăgostesc. Că ăsta e și scopul emisiunii. Dacă voiam sa fac show și sa fiu teatrală, găseam eu alta emisiune. Mă duceam la actorie, vedeam eu."

Andreea susține că niciunul dintre băieții din casa Mireasa nu este pe gustul ei și s-a destăinuit în fața lui Catălin, care s-a dovedit a fi un ascultător de nota zece.

"Cu toate că nu cred că vârsta este un impediment, totuși consider că diferența de paisprezece ani este prea mult, a declarat Andreea", după întâlnirea cu Cătălin.

Urmăriți cum a decurs întâlnirea dintre Andreea și Catălin, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Destăinuri sincere între Claudia și Ionuț. Tânărul are o țintă precisă. Pe cine intenționează să cucerească | Video... Spiritele s-au încins în casa "Mireasa". Radu și David, nervi și cuvinte grele. Care este motivul disputei | V...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x