Antena Căutare

Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță. Cum au reacționat când au văzut ce e bebelușul

Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fețiță. Fosta concurentă este însărcinată și a primit cu multă fericire vestea că, în scurt timp, va fi mămică de fetiță.

colaj de imagini cu andreea si radu de la mireasa sezon 2 si 3 Galerie
Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fețiță. Fosta concurentă este însărcinată și a primit cu multă fericire vestea că, în scurt timp, va fi mămică de fetiță.

Andreea și Radu de la Mireasa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi foști concurenți s-au cunoscut în afara competiției, după ce parcursul lor în casă s-a încheiat.

În sezonul 2, Andreea s-a și căsătorit, însă mariajul ei a ajuns la final din cauza violenței domestice. De cealaltă parte, Radu a participat în sezonul 3, însă norocul nu i-a surâs. Nu a găsit în casa Mireasa fata visurilor lui. Iată că s-a întâmplat afară, când a cunoscut-o pe Andreea.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Deși despărțiți, Andra și Armando sunt încă soț și soție. De ce nu au divorțat

Fata își vindeca inima după eșecul cu Alexandru și au decis să-și dea o șansă. La ceva timp după ce au început relația, Andreea a luat avionul și a mers la iubitul ei. Radu locuia în Londra de ceva vreme, acolo unde se și stabilise. Fata nu a mai plecat de acolo și iată că acum familia lor se mărește.

Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță

În urmă cu câteva luni, Andreea a anunțat că este însărcinată. Vestea a fost primită cu mult drag de susținătorii lor. Acum, cei doi au decis să dezvăluie și sexul bebelușului.

„Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară. Abia așteptam sa ieși din “cocon” și sa ne faci fiecare zi din restul vieții noastre mai frumoasă.”, scria scris Andreea pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce poezie i-a făcut Leo logodnicei Anda. Versurile prin care și-a arătat sentimentele

Andreea și Radu vor avea o fetiță, iar bucuria lor a fost evidentă. Fata a țopăit de fericire și iubitul ei a luat-o în brațe și a învârtit-o serios. Imediat, prietenii prezenți i-au felicitat.

Reamintim că Radu mai are un băiețel dintr-o relație anterioară.

Mireasa 2022, sezon 5. Robert, accident de circulație. Cum arată mașina după impactul violent și ce a transmis el... Mireasa sezon 5. Prima imagine cu Robert după ce a fost implicat într-un accident grav de mașină. Cum a apărut pe intern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x