Antena Căutare

Armando și Andra, marii câștigători ai primului sezon Mireasa! Cel mai votat cuplu pleacă acasă cu premiul de 40.000 de euro: „Suntem suflete pereche”

După patru luni în casa Mireasa, competiția iubirii a ajuns la final! Marele premiu, în valoare de 40.000 de euro a fost câștgat de cuplul format din Andra Nicolin și Armando Rădulescu. Cei doi au spus cel mai frumos DA, în direct, în platoul Mireasa.

Au fost primul cuplu în casa Mireasa, dar și cel mai controversat. S-au supus testelor, au părăsit, pe rând, casa, apoi s-au întors. Andra a avut puterea să treacă peste scurta aventură pe care Armando a avut-o, în lipsa ei.

Au ieșit mai puternici din toate obstacolele pe care le-au avut de înfruntat și au ajuns câștigătorii primului sezon Mireasa.

Ionuț și Ale au luat o decizie radicală, în finala Mireasa! Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu-mi vine să cred!”

Întrebați dacă se căsătoresc, în direct, cei doi nu au ezitat. Armando a mărturisit că a rugat diviniatea să îi dea un semn, să știe dacă soarta lui trebuie legată de a Andrei.

Câștigarea competiției a fost cea mai bună dovadă: „Suntem suflete pereche”, a mai spus Armando.

Șoc total în finala Mireasa! Publicul și-a ales favorita! Narcisa a rămas fără cuvinte:„ Vă multumesc că mă iubiți așa cum sunt!”

Ierarhia finală, n urma votului publicului, a fost: Ionuț și Ale - locul trei, Ciprian și Ina - locul al doilea, iar Armando și Andra - primul loc.

Băiatul-rău din casa Mireasa, emoționat în finală! Nuțu a fost ales favoritul publicului... Ionuț și Ale au luat o decizie radicală, în finala Mireasa! Nimeni nu se aștepta la asta: „Nu-mi vine să cred!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x