Antena Căutare

Blaze și Izabela sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa

Alături de Blaze și Izabela sunt părinții fetei și cel mai bun prieten al băiatului. Blaze a avut un mesaj pentru familia lui și le-a transmis că îi iubește enorm.

Blaze își dorea o familie atunci când a intrat în casa Mireasa. Prima lui întâlnire a fost cu Costinela. Cu toate acestea, el a spus că cea mai frumoasă fată este Izabela.

Blaze și Izabela sunt susținuți de familie

Liviu a făcut însă primul pas și a sărutat-o, dar a doua zi în inima Izei se năștea îndoiala și se gândea la Blaze și la cât de mult l-a rănit. Printre emoții, concurenta a sperat că Blaze o va înțelege și o va ierta.

Cei doi au discutat mai apoi, iar sinceritatea fetei a dat roade. La scurt timp Iza era fericită în brațele lui Blaze și erau din ce în ce mai apropiați. Și-au trăit din plin povestea de iubire. Momentele frumoase au fost presărate cu probleme, iar Iza a simțit de multe ori că nu îl merită.

Competiția a însemnat orgolii manifetate pentru Iza, iar discuția cu mama sa a ajutat-o mult. Problemele de sănătate ale Izei și-au spus și ele cuvântul, iar moralul fetei era la pământ, însă Blaze a ajutat-o mult să treacă peste ele.

Cei doi au depășit toate problemele rând pe rând, iar într-un final au ajuns să spună DA iubirii. În ziua logodnei și-au spus cuvinte frumoase, pentru toată viața. Totul a fost foarte intens, iar acum sunt în ziua cea mare.

Părinții Izabelei spun că cei doi sunt foarte frumoși împreună. Tatăl Izei a lăcrimat și a spus că-l iubește din tot sufletul pe Blaze. Emoțiile și le-au stăpânit cu greu, iar lacrimile au curs șiroi pe obrajii părinților.

Iza și Blaze au avut un fantasy date

Cei doi au mers la o plimbare cu un balon cu aer cald, în ton cu iubirea lor plină de adrenalină și emoții. Totul a fost minunat, iar cei doi și-au exprimat sentimentele așa cum au știut mai bine.

S-au lăsat purtați de val și au profitat de câteva momente unice. S-au bucurat de un picnic în natură și au ciocnit pentru o viață împreună.

Blaze și Izabela au fost susținuți de telespectatori cu 89,82% răspunsuri DA pentru a primi șansa să intre în cursa pentru Marele Premiu de 40 000 de euro.

Liviu și Maria sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa... Finala sezonului 3 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 1 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x