Antena Căutare

Când are loc Finala Mireasa, sezon 7. Simona Gherghe a anunțat data nunților

Simona Gherghe a dat unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 7 Mireasa. Prezentatoarea a anunțat când are loc Finala sezonului 7 Mireasa.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a făcut un anunț important în sezonul 7 Mireasa | Antena 1

În emisa live de Mireasa de pe 24 mai 2023, Simona Gherghe a spus că are de dat „unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 7 Mireasa”. Concurenții show-ului matrimonial au ascultat cu sufletul la gură vestea prezentatoarei.

„Vă anunț oficial că data căsătoriilor voastre este 10 iulie. Asta înseamnă că din acest moment mai sunt 6 săptămâni. O lună și jumătate din acest moment. 10 iulie! Pe 10 iulie unii dintre voi se vor căsători”, a anunțat Simona Gherghe pe finalul emisiei live.

Simona Gherghe a dat „unul dintre cele mai importante anunțuri ale sezonului 7 Mireasa”

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Hatice a plâns în hohote după ce a primit o veste dureroasă

Astfel, cei care vor decide să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa, vor avea ca dată a nunții ziua de 10 iulie 2023.

Concurenții sezonului 7 Miresa au intrat în casa show-ului matrimonial în inauarie 2023. Pe parcursul competiției, unii dintre ei au format cupluri. Cei care au avut noroc și au găsit persoana potrivită au fost fericiți să spună că această emisiune le-a adus jumătatea. Alții, care nu și-au găsit un partener, s-au bucurat de experiențe, de cunoașteri, de task-uri. Maria a mărturisit că dacă nu ar avea acasă un copil și-ar dori să mai participe și în alt sezon de Mireasa, datorită experienților și momentelor de neuitat de care au parte concurenții show-ului matrimonial. Ca orice poveste, sezonul 7 Mireasa va avea un deznodământ. Finala și implicit nunțile celor care doresc să facă pasul cel mare în competițe se apropie cu pași rapizi.

Finala sezonului 7 Mireasa 2023 va avea lor pe 10 iulie.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 24 mai 2023. Hatice a plâns în hohote după ce a primit o veste dureroasă... Mireasa, sezon 7. Cum a răspuns Sabrina, întrebată dacă a plănuit de la hotel cu Dima să „dramatizeze situația”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x