Antena Căutare

Când începe Mireasa sezonul 3 la Antena 1. Simona Gherghe a făcut anunțul

Show-ul matrimonial Mireasa sezon 3 va începe pe 6 martie 2021, la Antena 1, a anunțat Simona Gherghe.

simona gherghe inainte sa anunte cand va incepe mireasa sezon 3 2021 Galerie
Când începe Mireasa sezonul 3 la Antena 1. Simona Gherghe a făcut anunțul | Antena 1

Astfel, fanii show-ului matrimonial vor avea ocazia să ia parte la noi povești de iubire, care vor fi aduse în casa lor de către Simona Gherghe, gazda Mireasa sezon 3.

Cum cel de-al doilea sezon Mireasa se va încheia duminică, pe 28 februarie 2021, va exista doar o săptămână de pauză până când cele două case ale iubirii vor fi locuite din nou.

Cine se poate înscrie la Mireasa sezon 3

Dacă dorești să intri în casa Mireasa pentru a îți găsi sufletul pereche, te așteptăm să te înscrii telefonic la 0758.244.659 sau online pe casting.a1.ro.

Citește și: Mădălina a început să plângă în direct. Ce teamă are iubita lui Radu

Având în vedere scopul emisiunii Mireasa, viitorii concurenți trebuie să aibă starea civilă necăsătorit și să nu fie implicați într-o relație amoroasă.

Reamintim că emisiunea Mireasa sezon 3 va fi realizată în modalitatea reality show, echipa de producție având posibilitatea de a realiza înregistrări 24 de ore din 24.

Care este mecanismul de concurs al show-ului Mireasa sezon 3

“Mireasa” este un concurs reality-show matrimonial, iar premiul cel mare poate fi câștigat doar de cuplul care se va căsători în cadrul emisiunii sau, dacă nu există un cuplu care să facă acest pas, telespectatorii își votează fata și băiatul favorit, iar aceștia pot deveni câștigătorii emisiunii.

Citește și: Băieții, geloși pe cei doi striperi de la petrecerea burlăcițelor: "Radu, ți-a căzut fața"

Săptămânal, telespectatorii își votează favoriții, iar votul lor poate salva concurentele sau concurenții de la eliminare. De asemenea, tot publicul decide marii câștigători în Finala Mireasa sezon 3.

În fiecare săptămână câte o concurentă sau concurent părăsește casa “Mireasa”.

Când este Finala Mireasa sezon 2

Marea Finală Mireasa sezon 2 va începe duminică, la ora 16:00 și se va termina la 19:00. Alături de concurenți, în marea zi, se vor afla foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale și familiile lor.

Citește și: Fetele au discutat la telefon cu familiile. Unde vor locui după Finala din 28 februarie

Asta înseamnă că votarea continuă până duminică, inclusiv, pe platforma mireasa.a1.ro și aplicația Antena 1, dar și prin SMS la 1272.

Se pot vota atât cuplurile, cât și la individual. În eventualitatea în care niciun cuplu nu va dori să se căsătorească, voturile la individual vor desemna Băiatul și Fata Favoriți ai întregului sezon 2 Mireasa.

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina a început să plângă în direct. Ce teamă are iubita lui Radu... Mireasa 2020, sezon 2. Familiile concurenților au venit în emisiune. Cum au reacționat tinerii când și-au văzut persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x