Antena Căutare

Când începe sezonul 6 Mireasa, la Antena 1. Premiera show-ului matrimonial este extrem de aproape

Așteptarea este pe cale să se sfârșească pentru fanii show-ului Mireasa, pentru că premiera sezonului 6 este extrem de aproape. Iată când începe sezonul 6 Mireasa!

Simona Gherghe în rochie roz Galerie
Sezonul 6 Mireasa are premiera pe 29 august 2022 | Antena 1

Sezonul 6 al show-ului matrimonial Mireasa începe pe 29 august 2022 pe Antena 1 și AntenaPlay. Fanii emisiunii vor avea parte de surprize și de povești de neuitat.

Simona Gherghe va fi alături de concurenți și de telespectatori începând de luni, 29 august 2022, de la orele 14:00.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 44 de ani. Prezentatoarea, imagini de colecție din vacanța petrecută cu familia

Sezonul 6 Mireasa începe pe 29 august 2022

Sezonul 6 vine cu noi surprize și concurenți dornici să înceapă o poveste de dragoste care să le schimbe viața.

În cadrul sezonului 5 Simona Gherghe a anunțat că debutul sezonului 6 nu va avea loc în România: „Lăsăm în spate Drumul Iubirii și ne îndreptăm către o iubire ca în filme. În exclusivitate vă spun că debutul următorului sezon nu va fi în România, o să fie undeva foarte frumos, unde e mare, o să fie super așa că profitați de aceste momente și înscrieți-vă la casting”, spunea Simona Gherghe.

Cine a câștigat sezonul 5 Mireasa

Sezonul 5 Mireasa s-a încheiat pe 18 iulie, iar câștigătorii sezonului au fost Sese și Giovana.

În ziua de luni, 18 iulie 2022, publicul Mireasa a ales cuplul câștigător al sezonului 5. După ce au votat intens pe cele trei platforme de vot, alegerea telespectatorilor a fost anunțată de Simona Gherghe în încheierea Finalei Mireasa.

După 6 luni de competiție, concurenții s-au căsătorit într-o zi superbă de vară. Simona i-a sfătuit pe cei 6 finaliști să nu țină cont de bani în relația lor pentru că dacă există înțelegere și iubire, lucrurile materiale se construiesc împreună.

Sabrina a fost cea care a spus că ea a trăit cele mai intense emoții în finală pentru că în sufletul ei simțea să spună DA, chiar dacă le spunea tuturor că nu se va căsători.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Perneș și Sabrina au spus DA. Fata i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă

Simona Gherghe a invitat cele trei familii în centrul ringului de dans pentru momentul tortului. Fiecare cuplu a luat un cuțit și au tăiat împreună tortul miresei.

Alina, Giovana, Sabrina, Sese, Perneș și Valentin au dansat mai apoi și s-au bucurat de tot. Mai apoi și-au unit mâinile semn că au trecut împreună cu bine peste cele 6 luni de competiție.

După tăierea tortului miresei, Simona a primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 5 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, Simona Gherghe le-a mulțumit concurenților și echipei pentru un sezon superb.

Pe locul 3 cu 21,34% sunt Sabrina și Perneș, iar câștigătorii sezonului 5 Mireasa sunt Giovana și Sese.

După oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 5, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei.

Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce a publicat Amalia pe rețelele sociale, după căsătoria cu Radu. Soțul său i-a comentat la pos... Mireasa 2022, sezon 5. Cum au apărut Anda și Leo la un eveniment privat. Rochia pe care a îmbrăcat-o tânăra este splendi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x