Antena Căutare

Ce părere are mama lui Alex despre Andreea. Fata s-a înscris la Mireasa pentru el

Andreea a pășit în casa Mireasa cu gândul de a-l cunoaște mai bine pe Alex, iar băiatul pare încântat de noua concurentă.

andreea si alex de la mireasa, in timp ce vorbeau cu mama concurentului la telefon
Andreea a pășit în casa Mireasa cu gândul de a-l cunoaște mai bine pe Alex | Captura TV

Cei doi au petrecut mai mult timp împreună și au discutat despre viitorul lor. Pe Alex l-a interesat ce părere are concurenta despre meseria sa de DJ și despre faptul că va petrece mult timp în compania altor femei.

”Îmi place la tine că ai liniștea aia, dar pe altă parte, mi se pare că ești înfiptă, dar poți să fii și vulcanică. Rău nu am ce să spun, încă, pentru că nu te cunosc îndeajuns”, i-a spus Alex.

Citește și: Votează-ți online favoriții de la Mireasa. Iată unde și cum

Întrebată ce simte atunci când este în preajma lui, Andreea a spus: ”Mă atragi, îmi placi ca băiat, gândire, ca tot. Încă sentimente de dragoste nu sunt. Câteodată cred ca va fi cam greu. Eu vreau să cunosc o persoană îndeajuns de mult timp. Nu aș pune suflet din prima.”

Ce părere are mama lui Alex despre Andreea

Mama lui Alex, doamna Carmen, a dorit să-i adreseze câteva cuvinte lui Alex, după ce Andreea a afirmat că-l place.

”Pentru noi este o surpriză că Andreea l-a plăcut din prima pe Alex. Eu și soțul meu l-am rugat pe Alex să o cunoască și să se descopere amândoi. Noi am văzut ceva în fata asta. E un înger de fată, cu o liniște sufletească foarte bună. Tatălui tău îi place mult de Andreea. Cred că te-ar liniști”, a declarat mama lui Alex.

Mai multe detalii în videoclipul următor:

David, ”strategii” pentru a o ține pe Cătălina în casa Mireasa? Cum a reacționat Andra când a auzit discuția cu Ștefan... Mihai și Ștefania și-au spus ce aveau pe suflet. După discuție, au renunțat la pozele în care apăreau împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x