Antena Căutare

Moment inedit! Ale și Ionuț și-au jurat prin cântec dragostea! "Frumusețea mea frumoasă, te voi lua acasă să ne iubi toată viața"

În ochii lui Ionuț nu mai există altă femeie mai frumoasă sau mai specială decât Ale! Dragostea lor a înflorit pe zi ce trece, iar acum a venit momentul să-și îcununeze destinele într-un singur legământ: dragoste eternă!

Momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant, cei doi și-au spus cele mai frumoase cuvinte de iubire prin cântec. Și-au jurat iubire și au mulțumit pentru faptul că s-au întâlnit. Vocile lor s-au împreunat, Ale a cântat, Ionuț a rostit și dragostea li s-a împlinit!

Casă de piatră pe piatră!

Cerere în căsătorie în platoul de la Mireasa! "Ești un dar de la Dumnezeu!" Ina și Ciprian își împreunează destinele

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Cerere în căsătorie în platoul de la Mireasa! "Ești un dar de la Dumnezeu!" Ina și Ciprian își împreunează des... Emoții greu de descris! Armando și Andra și-au unit destinele: "Mi-aș dori să te vezi măcar o secundă prin ochii me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x