Antena Căutare

Cină romantică cu fast și pregătiri intense! Florin și Cătălina, un posibil nou cuplu în casa Mireasa: "Dacă e să fie ceva, o să fie!"

La ceas de seară casa Mireasă a fremătat de pregătiri intense. Cina unui cuplu era în centrul tuturor preocupărilor.

Florin i-a pregătit o cină romantică Cătălinei în casa Mireasa, fără ca aceasta să știe.

Colegii i-au dat o mână de ajutor, pentru a ieși totul perfect. Alina a pregătit mancarea, iar Lică l-a ajutat să arânjeze masa pentru cina romantică. Petronela a fost și ea implicată. Concurenta a trebuit să o țină ocupată pe Cătălina.

Concurenții s-au bucurat din plin de momentele intime pe care le-au petrecut împreună.

Cătălina a declarat: "Nu vreau să grăbesc lucrurile! Dacă e să fie ceva, o să fie!"

Criza unei dileme existențiale! Mircea, la capătul unui drum împreună cu Alexa? Precauții și motive de îngrijoare: "Nu mă interesează că mama nu-și dorește să formez un cuplu cu el"​

Concurenții Mireasa

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare - împreună cu fratele său, a fost lăsat de tată pe peronul unei gări. Și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii surogat.

Însă soarele nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu, a început să răsară și pe strada lui. Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu, și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el.

Iată că soarele continuă să îi surâdă lui Florin, pentru că acum a ajuns în show-ul Mireasa, de unde speră să plece cu o parteneră alături de care să poată construi o familie așa cum toate ar trebui să fie - împlinită, fericită și liniștită.

Perspectiva unui "ar fi putut să fie?" Plecarea Alexei, necazul lui Ciprian: "A lăsat o urmă în sufletul meu"

Cătălina Ruja vine din Călărași, are 19 ani și este mezina grupului. Anul trecut a absolvit Liceul Veterinar, fiind o iubitoare de animale încă din copilărie.

Cătălina se implică activ în comunitatea din care face parte, făcând parte din mai multe asociații de tineret și nu numai. Deși poate părea copilăroasă, știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Perspectiva unui "ar fi putut să fie?" Plecarea Alexei, necazul lui Ciprian: "A lăsat o urmă în sufletul ... Narcisa este luată în colimator de Ionuț! Concurenții au păreri și viziuni diferite: "Ea le știe pe toate! Se bagă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x