Antena Căutare

Cine este, de fapt, Bianca. Ce legătura are cu Ștefan de la Mireasa

La scurt timp după ce Bianca a intrat în casa Mireasa, telespectatorii emisiunii au semnalat faptul că cei doi s-ar cunoaște din afara competiției.

bianca de la mireasa, fotografiata in timpul emisiunii mireasa
La scurt timp după ce Bianca a intrat în casa Mireasa, telespectatorii emisiunii au semnalat faptul că cei doi s-ar cunoaște din afara competiției | Captura TV

Ștefan și Bianca au fost rugați să lămurească această situație, iar băiatul a negat vehement lucrurile scrise pe Facebook.

”Chiar ce seamănă, ăsta e tiparul meu de fată. Am avut numai fete frumoase afară. Cu fata asta (n.r. cea cu care seamănă Bianca) nu am mai vorbit de mult timp. E o poveste veche, din 2017. Nu am mai văzut-o până acum pe Bianca.”, a declarat el.

Citește și: Ștefan, gest romantic pentru Bianca. Cum a reacționat fata când l-a văzut cum tremură de emoții

Tatăl concurentului a intervenit să-și spună părerea, după ce s-a contrat cu Lavinia pe acest subiect.

”Ștefan nu te supăra. Lumea asta a înebunit cu toate pozele. Eu nu dorm zi și noapte. (...) Nu m-am ciondănit cu Lavinia, nu voiam să-și dea ea cu părerea. Nu i-am zis nimic de rău. Nu o știu pe Bianca. Am rămas și eu uimit când am văzut-o, mi-au trimis pe Messenger”, a spus domnul Albert.

Vezi mai multe detalii în materialul de mai jos:

De ce s-a despărțit Florentina de fostul soț. Care este motivul real... A avut sau nu dreptate Ștefan? Ce s-a întâmplat între el și Florentina, înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Alex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x