Antena Căutare

Cine este, de fapt, David de la "Mireasa". Băiatul doamnei Mia nu e străin de aparițiile TV

David sau Andy, cum preferă mama sa să îi spună, s-a înscris la "Mireasa" cu gândul de a-și găsi sufletul pereche. Tânărul a renunțat la viața sa din Franța, unde și-a petrecut ultimii cinci ani, ca să-și vadă visul împlinit.

Recunoaște că a nu privit acest lucru ca pe un sacrificiu și că partea cea mai greu a fost s-o convingă pe mama lui să-l însoțească. De dragul lui, doamna Mia a spus "Da" și împreună au pășit în casa "Mireasa".

Însă puțini știu că David nu este la prima lui apariție TV. El a mai participat, în trecut, la o emisiune cu un profil asemănător formatului la care se află acum. Pe atunci, se prezenta drept Andy.

Cine este David Stancu de la "Mireasa"

David are 30 de ani și este din Bucureşti. Ultima lui relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 5 ani, când a fost înşelat de partenera. Îi place mult naturaleţea, este adeptul unui stil de viaţă sănătos şi spune că viaţa lui se învârte în jurul iubirii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eliminări "Mireasă" | Nominalizată de "Mama săptămânii", Lorena rămâne în casă datorită lui David... Cea de-a doua gală Mireasa, lider de audienţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x