Antena Căutare

Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor

Sâmbătă, 28 august 2021, șapte băieți au intrat în competiția Mireasa sezon 4. Numai șase dintre ei au venit însoțiți în show-ul matrimonial. Iată cum arată și ce povești au noii concurenți.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa, în casa shoe-ului matrimonial Galerie
Sâmbătă, 28 august 2021, șapte băieți au intrat în competiția Mireasa sezon 4. Numai șase dintre ei au venit însoțiți în show-ul matrimonial | Antena 1/Mireasa

Casa Mireasa ș-a deschis porțile pentru noii concurenți din sezonul 4. Printre ei se numără și șapte băieți, care abia așteaptă să trăiască experiența a iubirii, într-un cadru special, și la o intensitate diferită de cea experimentată până acum.

Iată cine sunt noii concurenți de la Mireasa sezon 4:

Cu emoții și multe speranțe, concurenții au pășit în locul unde vor avea parte de o experiență de neuitat. Iată cine sunt băieții de la Mireasa sezon 4:

Victor Rațiu

Victor Rațiu s-a născut pe 10 decembrie 1992 la Brașov. Victor își gătește singur, mai ales că respectă un regim alimentar.

Spune despre el că e un bărbat spirtual, nu credincios, săritor, empatic, loial (și în relație și în prietenii), exagerat sincer, dar stă prost cu răbdarea, uneori nehotărât, nu suportă falsitatea. E impulsiv, dar a învățat să se controleze. Victor a venit la Mireasa însoțit de bunica sa, Elena, pe care o alintă ”Lenu”.

Tânărul a afirmat că va face tot ce ține de el pentru a o face fericită pe femeia aleasă. Bunica sa a adăugat că le-a plăcut pe toate fetele pe care el le-a adus acasă și că încă ține legătura cu ele. Acest lucru nu este tocmai pe placul lui Victor, cum a ținut să puncteze.

Petrică Ioan Nemeș

Are 25 de ani și este din Călinești, Mureș. Este cântăreț bisericesc angajat, cântă la evenimente cu vioara și când nu a cântat, pe timpul pandemiei, s-a apucat să facă surprize la domicilliu.

Petrică Ioan Nemeș și-a dorit să intre în casa Mireasa pentru o experiență nouă. Nu crede neapărat că o să se însoare, dar își dorește o relație.

”Eu mă gandesc chiar să devin preot și mi-ar plăcea să-mi fie alături să-mi îndeplinesc visul. Nu sunt încă hotărât să fac acest pas, există această posibilitate.”, a spus el.

Ion Șaulescu

S-a născut pe 10 ianuarie 1996 la București. Ionuț se descrie ca fiind un bărbat puțin narcisist, glumeț, ia viața mai relaxat, nu se enervează, e protectiv, puțin posesiv, nu vrea să se atingă nimeni de iubita lui, este extrem de gelos, știe că e o boală, dar spune că o stăpânește.

Nu suportă ideea ca iubita lui să aibă un prieten băiat, mai ales că Ionuț e și puțin impulsiv, dar evită bătaia, deși a făcut box.

Viitoarea soție trebuie să fie mai glumeață și să-i vrea binele. Să fie drăguță, îngrijită, ca să iasă copii frumoși. Să fie geloasă, dacă se uită și face o criză de gelozie, a doua zi îi pune inelul pe deget. Îi place mult chestia asta, când femeia devine geloasă pe nimicuri, înseamnă că îl vrea doar pentru ea.

Mohamed Mamdouh

Mohamed Mamdouh s-a născut pe 1 septembrie 1998 și locuiește în Timișoara. Spune despre el ca este ambitios, perfecționist, curajos și extrem de deschis. Nu suportă minciuna și este foarte respectuos. Întotdeauna când și a propus ceva a și realizat.

Este bucătar/pizzer încă de la vârsta de 16 ani. Tatăl lui fiind bucătar, a mers cu el peste tot, îl ajuta și i-a plăcut foarte mult domeniul, mai ales că se câștigă și foarte bine.

Alexandru Brebenoiu

S-a născut pe 3 mai 1996 în Drobeta Turnu Severin. Alexandru se descrie ca fiind un bărbat sincer, serios, punctual (la asta ține cel mai mult), cu simțul umorului, calm. Când se enervează răspunde cu ironie, nu agresiv. La capitolul defecte spune că nu are răbdare. Poate mai are, dar nu le-a descoperit. E genul familist.

Viitoare iubită / soție trebuie să fie înaltă, să nu fie foarte slabă, bine proporționată, să facă sport. Chiar dacă pare ciudat, Alexandru spune că prima oară la o femeie se uită la dinți. Fata trebuie să aibă simțul umorului, să fie serioasă, să știe ce vrea de la o relație și în niciun caz să nu fie geloasă. Pe viitor vrea maximum 2 copii, deja se gândește ce nume să le pună numele.

Sebastian Nechifor

Sebastian este din Botoșani. Locuiește cu mama lui, cu care are o relație specială. Este persoana pe care se poate baza și cu care se sfătuiește de fiecare dată.

Spune despre el că este o persoană foarte visătoare, speră să își găsească jumătatea în emisiune. ÎI plac fetele mai mari decât el, până în 30 de ani. Îi plac femeile frumoase, aspect fizic plăcut, părul drept, nu foarte înalte și nu sub 1,60.

Confidenta sa, doamna Stoica, s-a născut pe 23.04.1971, în Vaslui și are 50 ani.

Marius Budin

Marius s-a născut pe 17 martie 1992 la Călineși, județul Argeș. A urmat Liceul Ecologic din Piteși, dar n-a mers la facultate pentru că nu i-a plăcut ideea, a vrut să muncească. Primul job a fost la un call center, prelua apeluri.

Marius spune că e un bărbat familist, deși nu vrea mai mutl de un copil. Cu fosta iubită a avut această problemă. El nu se simțea pregătit să aibă copii, ea da. Marius nici acum nu e 100 la 100 sigur pentru că încă se simte el copil, e o responsabilitate mare.

Mireasa sezon 4, 28 august 2021. Simona Gherghe a purtat o ținută deosebită la premieră. Cum arată... Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 4 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 9 fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x