Antena Căutare

Claudia de la Mireasa sezon 2 și-a făcut o operație estetică. Cum arată bustul ei după ce l-a mărit

Claudia de la Mireasa sezon 2 a trecut printr-o schimbare majoră în ultimele luni. Fosta concurentă a ales să-și mărească bustul, iar rezultatul este unul spectaculos.

Claudia de la Mireasa sezon 2 a trecut printr-o schimbare majoră în ultimele luni. Fosta concurentă a ales să-și mărească bustul, iar rezultatul este unul spectaculos

Antena 1

Dacă în ultimele luni, Claudia de la Mireasa a postat mai multe imagini în care avea bustul acoperit, tânăra a decis să-i lase pe fanii ei să vadă noile achiziții.

Cum arată Claudia de la Mireasa sezon 2 după ce și-a pus silicoane

Claudia de la Mireasa sezon 2 și-a etalat silicoanele în noul său videoclip. Fosta concurentă, în vârstă de 34 de ani, a ales implanturi de mărime medie, care-i să complimenteze bustul deja plăcut.

Ea a încercat să respecte sfaturile medicului, motiv pentru care nu s-a afișat cu pieptul la vedere. Totuși, în urmă cu câteva zile, artista s-a filmat în intimitatea casei îmbrăcată doar cu un top albastru, scurt și foarte decoltat.

Citește și: Mireasa Sezonul 4, 11 decembrie 2021. Start vot! Fanii emisiunii pot vota cuplul sezonului!

Claudia strălucea de fericire, în timp ce le comunica prietenilor săi de pe Instagram anumite informații, semn că operația suferită i-a crescut încrederea în sine.

Cum a fost parcursul Claudiei la Mireasa sezon 2

Încă de la începutul sezonului 2 Mireasa, Claudia a atras atenția lui Mihai. După ce și-au acordat un timp scurt de a se cunoaște, fata i-a comunicat că lucrurile nu pot merge între ei. Cu toate acestea, Mihai a continuat să-i rămână aproape și să-i ia apărarea în fața celorlalți care o acuzau că se folosește de el.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Publicul a decis dacă Ion este eliminat. Rezultatul cursei pentru eliminare și clasamentul publicului

Curând, Mihai a format un cuplu cu Ștefania și Claudia a făcut pași înapoi. Însă nu a rămas indiferentă la atenția pe care Ștefan i-a acordat-o. Cei doi au încercat să fie împreună, însă neseriozitate băiatului le-a fost fatală.

Claudia a fost propusă spre eliminare de foarte multe ori, însă de fiecare dată publicul a salvat-o. A părăsit competiția cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală a sezonului 2 Mireasa.

Mireasa, sezonul 4. Mamele părăsesc casa. Ce surpriză a pregătit Simona Gherghe... Mireasa 2021, sezon 4. Cum au decurs lucrurile la petrecerea burlacilor și cea a burlăcițelor. Ce băieți au ”întrecut li...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x