Antena Căutare

Claudia de la Mireasa sezon 2 și-a făcut o operație estetică. Cum arată bustul ei după ce l-a mărit

Claudia de la Mireasa sezon 2 a trecut printr-o schimbare majoră în ultimele luni. Fosta concurentă a ales să-și mărească bustul, iar rezultatul este unul spectaculos.

colaj de imagini cu claudia de la mireasa sezon 2 imbracata in rochii albe si negre Galerie
Claudia de la Mireasa sezon 2 a trecut printr-o schimbare majoră în ultimele luni. Fosta concurentă a ales să-și mărească bustul, iar rezultatul este unul spectaculos | Antena 1

Dacă în ultimele luni, Claudia de la Mireasa a postat mai multe imagini în care avea bustul acoperit, tânăra a decis să-i lase pe fanii ei să vadă noile achiziții.

Cum arată Claudia de la Mireasa sezon 2 după ce și-a pus silicoane

Claudia de la Mireasa sezon 2 și-a etalat silicoanele în noul său videoclip. Fosta concurentă, în vârstă de 34 de ani, a ales implanturi de mărime medie, care-i să complimenteze bustul deja plăcut.

Ea a încercat să respecte sfaturile medicului, motiv pentru care nu s-a afișat cu pieptul la vedere. Totuși, în urmă cu câteva zile, artista s-a filmat în intimitatea casei îmbrăcată doar cu un top albastru, scurt și foarte decoltat.

Citește și: Mireasa Sezonul 4, 11 decembrie 2021. Start vot! Fanii emisiunii pot vota cuplul sezonului!

Claudia strălucea de fericire, în timp ce le comunica prietenilor săi de pe Instagram anumite informații, semn că operația suferită i-a crescut încrederea în sine.

Cum a fost parcursul Claudiei la Mireasa sezon 2

Încă de la începutul sezonului 2 Mireasa, Claudia a atras atenția lui Mihai. După ce și-au acordat un timp scurt de a se cunoaște, fata i-a comunicat că lucrurile nu pot merge între ei. Cu toate acestea, Mihai a continuat să-i rămână aproape și să-i ia apărarea în fața celorlalți care o acuzau că se folosește de el.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Publicul a decis dacă Ion este eliminat. Rezultatul cursei pentru eliminare și clasamentul publicului

Curând, Mihai a format un cuplu cu Ștefania și Claudia a făcut pași înapoi. Însă nu a rămas indiferentă la atenția pe care Ștefan i-a acordat-o. Cei doi au încercat să fie împreună, însă neseriozitate băiatului le-a fost fatală.

Claudia a fost propusă spre eliminare de foarte multe ori, însă de fiecare dată publicul a salvat-o. A părăsit competiția cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală a sezonului 2 Mireasa.

Mireasa, sezonul 4. Mamele părăsesc casa. Ce surpriză a pregătit Simona Gherghe... Mireasa 2021, sezon 4. Cum au decurs lucrurile la petrecerea burlacilor și cea a burlăcițelor. Ce băieți au ”întrecut li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x