Antena Căutare

Claudia, Ionela sau Ștefania de la Mireasa? Sinceritatea lui Ștefan este din nou pusă la îndoială

Sentimentele lui Ștefan de la Mireasa sunt din nou puse la îndoială de Claudia. Prietenia și relația dintre cei doi este pusă la grea încercare după gesturile concurentului față de Ionela, atunci când aceasta a părăsit casa Mireasa.

Sinceritatea lui Ștefan este din nou pusă la îndoială
Sentimentele lui Ștefan sunt din nou puse la îndoială de Claudia. | Antena 1

Claudia de la Mireasa a cerut lămuriri și i-a spus lui Ștefan că nu mai vrea ca mama sa să plângă în fața televizorului din cauza felului în care Ștefan vorbește despre ea. Concurentul se scuză și zice că a reacționat așa cu Ionela pentru că a vrut să-i vadă reacția.

În ceea ce o privește pe Ștefania, concurentul spune că o place mult, dar că între ei doi nu poate să fie mai mult decât o relație de prietenie.

Claudia a spus că nu mai vrea nimic de la Ștefan, că tot ceea ce a avut pentru el retrage și că relația dintre ei este într-un punct critic: "Voi vreți să vă jucați cu mine", a spus Ștefan în apărarea sa.

În fața camerelor, Claudia și Ștefan au vorbit sincer și au lămurit lucrurile. Claudia spune despre Ștefan că vrea să-și asume ceea ce face și că subiectul referitor la ei doi este încheiat.

Claudia: "Ești un om demn de milă."


Mihai și Ștefania de la Mireasa, ultimul sărut. Declarațiile care i-au uimit pe toți... Andra i-a spus Mădălinei ce simte cu adevărat față de David. Cuvinte la ceas de seară, departe de camerele de filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x