Antena Căutare

Concurenții din casa "Mireasa" s-au costumat si au dat startul unui bal mascat! Ce măști au avut tinerii concurenți! |Video

De "Ziua Copilului", concurenții din casa "Mireasa" au dat în mintea copiilor. S-au costumat si au dat startul unui bal mascat de zile mari.

De 1 iunie, concurenții și-au făcut diferite măști, s-au costumat si colorat în diverse culori, vesele pentru a crea o atmosfera de bal.

Așa că, tinerii din casa Mireasa s-au distrat de Ziua Copilului, întrând fiecare dintre ei, în rolul său de personaj de poveste.

Costi, noul concurent are deja un plan de cucerire! Pe cine a pus ochii tânărul! |Video

Distracția a fost la cote maxime, iar concurenții amuzați de situația creată.

Urmăriți ce măști și costumații au adoptat concurenții din casa Mireasa, dar si cum s-au distrat tinerii ce păreau că au dat în mintea copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Niculina Stoican, Maria Buzã şi Anda Ghiţã se alãturã reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la MIreasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Costi, noul concurent are deja un plan de cucerire! Pe cine a pus ochii tânărul! |Video... Alexandra, indecisă peste măsură! Tânăra, prinsă la mijloc între Nuțu și Costi! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x