Antena Căutare

Concurenții din casa "Mireasa" s-au costumat si au dat startul unui bal mascat! Ce măști au avut tinerii concurenți! |Video

De "Ziua Copilului", concurenții din casa "Mireasa" au dat în mintea copiilor. S-au costumat si au dat startul unui bal mascat de zile mari.

De 1 iunie, concurenții și-au făcut diferite măști, s-au costumat si colorat în diverse culori, vesele pentru a crea o atmosfera de bal.

Așa că, tinerii din casa Mireasa s-au distrat de Ziua Copilului, întrând fiecare dintre ei, în rolul său de personaj de poveste.

Costi, noul concurent are deja un plan de cucerire! Pe cine a pus ochii tânărul! |Video

Distracția a fost la cote maxime, iar concurenții amuzați de situația creată.

Urmăriți ce măști și costumații au adoptat concurenții din casa Mireasa, dar si cum s-au distrat tinerii ce păreau că au dat în mintea copiilor cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Niculina Stoican, Maria Buzã şi Anda Ghiţã se alãturã reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la MIreasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Costi, noul concurent are deja un plan de cucerire! Pe cine a pus ochii tânărul! |Video... Alexandra, indecisă peste măsură! Tânăra, prinsă la mijloc între Nuțu și Costi! | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x