Antena Căutare

Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu, concurent din sezonul 3 s-au declarat în urmă cu o săptămână cuplu! Cei doi și-au surprins fanii cu anunțul făcut, iar la scurt timp au arătat și cât de mult țin unul la celălalt. Ipostază tandră în care s-au fotografiat.

colaj de fotografii cua ndreea si radu la mireasa Galerie
Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu, concurent din sezonul 3 s-au declarat în urmă cu o săptămână cuplu! Cei doi și-au surprins fanii cu anunțul făcut, iar la scurt timp au arătat și cât de mult țin unul la celălalt. Ipostază tandră în care s-au fotografiat. | Mireasa

Surprizele se țin lanț de concurenții și de foștii concurenți Mireasa. Cum viața este imprevizibilă, drumul Andreei cu a lui Radu s-a intersectat pe parcurs, în afara show-ului matrimonial, acolo unde cei doi și-au dat seama că se potrivesc unul cu celălalt.

Cum s-au fotografiat Radu și Andreea, după ce s-au declarat cuplu

Când nimeni nu se aștepta la așa veste, Radu a confirmat că formează un cuplu cu Andreea, cea care, după un mariaj neîmplinit cu Alexandru, și-a găsit liniștea în brațele lui Radu.

Dragostea nu i-a surâs nici lui Radu în timpul competiției. Băiatul a încercat să se apropie de Alina, dar fără sorți de izbândă.

Citește și: Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei

Când timpul amândurora în căutarea iubirii s-a scurs, destinul i-a găsit la jumătatea drumului, acolo unde amândoi erau deschiși către o nouă idilă.

De curând, Andreea a plecat în Anglia, locul în care s-a stabilit Radu de puțin timp. E lesne de înțeles că cei doi petrec clipe fabuloase împreună și oricât și-ar dori admiratorii să-i vadă mai mult, ei mențin cât se poate discreția.

Cu toate acestea, din când în când, mai postează câte o imagine, spre bucuria celor care abia așteaptă să-i vadă și să afle ce mai fac.

Andreea a plecat de dor în Anglia, la Radu

Se pare că norocul le-a surâs amândurora și, chiar dacă nu s-au cunoscut în casa Mireasa, cei doi foști concurenți și-au refăcut viața împreună.

Andreea, originară din Pitești, nu a mai suportat distanța care-i despărțea, așa că a decis să meargă în Londra, acolo unde Radu s-a stabilit de ceva vreme.

Tânăra a filmat totul și a postat pe rețelele de socializare, fără să ofere, însă, detalii despre relația lor. Cel care a recunoscut faptul că sunt împreună a fost Radu, care a reportat o imagine cu ei publicată de un fan page, și a notat că sunt un cuplu.

Citește și: Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De-a lungul primei seri a Andreei, în Londra și alături de Radu, cei doi au făcut mai multe postări pe conturile de Instagram. Acestea au ajuns și pe Grupul Oficial al emisiunii Mireasa, acolo unde telespectatorii s-au bucurat pentru fericirea lor.

Mireasa sezon 3. Alin, mesaj la aniversarea cu partenera sa, Cosmina. Ce a transmis și cum s-a pozat în brațele iubitei... Mireasa 2021, sezon 4. Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine. Fata a refuzat, dar a trimis ulterior o sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x