Antena Căutare

Decizia uluitoare luată de Armando, după plecarea Andrei din casa Mireasa! „Nu regret nimic”

Cu inima îndoită de perspectiva despărțirii, Andra din casa „Mireasa” a decis să îi spună din nou lui Armando ce simte pentru el. Declarațiile acesteia arată faptul că sentimentele sale pentru concurent sunt extrem de puternice.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Mireasa, după ce au ieșit la iveală detalii incredibile despre Andra și Armando, după ce aceștia au petrecut ultima noapte de dragoste împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi trec printr-un paradox al trăirilor, spre uimirea fanilor emisiunii Mireasa.

citește și: Fetele l-au "luat la ochi" din prima zi! Mircea este noul concurent din Casa "Mireasa"

Decizia uluitoare luată de Armando, după plecarea Andrei din casa Mireasa! „Nu regret nimic”

Armando din casa Mireasa, de la Antena 1

Armando din casa Mireasa, de la Antena 1

Văzând care sunt ultimele declarații de iubire ale Andrei, Armando spune că se simte mișcat de gesturile tinerei, dar încă are dubii și nu este sigur dacă tânăra este sinceră.

„Nu regret că a plecat Andra și nimic din ceea ce am făcut eu. Ăsta sunt eu, asta am făcut”, a explicat concurentul din casa Mireasa, care spune că a suferit o dezamăgire și că va încerca să cunoască mai bine fetele din competiție, dar va lăsa lucrurile să decurgă de la sine.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Fetele l-au "luat la ochi" din prima zi! Mircea este noul concurent din Casa "Mireasa"... Răsturnare de situația în casa Mireasa! Raluca, dezvăluire neașteptată pentru Armando...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x