Căutare Live

Dezvăluire bombă în casa Mireasa! Care este adevărata relație dintre Ionuț și Andrada

Ies la iveală detalii incredibile despre Ionuț și Andrada, din casa Mireasa! Se naște oare un triunghi amoros?

De sâmbătă, în casa Mireasa a intrat Andrada, susținătoarea lui Ionuț. Aceasta s-a făcut remarcată în timpul intervențiilor telefonice, când a exprimat în mod ferm faptul că este împotriva Petronelei.

citește și: Un nou război în casa Mireasa? Apariția Andradei scoate la iveală detalii neștiute despre Petronela

Nu a trecut mult și deja au ieșit la iveală detalii incredibile despre Ionuț și prietena sa, Andrada. Petronela a încercat din răsputeri să își apere relația cu tânărul care i-a răpit inima, dar se pare că lucrurile devin tot mai complicate și capătă forma unui triunghi amoros!

Dezvăluire bombă în casa Mireasa! Care este adevărata relație dintre Ionuț și Andrada

Care este adevărata relație dintre Ionuț și Andrada din casa Mireasa

Care este adevărata relație dintre Ionuț și Andrada din casa Mireasa

citește și: Scandal monstru în casa Mireasa! Ciprian nu s-a mai abținut și au ieșit scântei: „Ești nebun?!”

Potrivit lui Daniel, vărul Petronelei Cinori, Ionuț Raicu are o relație cu cea mai bună prietenă a lui, Andrada! Cât de adevărată este această afirmație? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Armando din casa Mireasa a făcut dezvăluirea momentului! Ce i-a mărturisit Ralucăi... Raluca, surprinsă în flagrant! La un pas de a deveni cel mai controversat personaj din Casa "Mireasa". Să fi f...
Ultimele știri