Antena Căutare

Dragoste luată la întrebări! Armando dă explicații în fața Andrei! "A fost doar pentru distracție! | VIDEO

Armando și Andra, o dragoste imprevizibilă. Cât timp va rezista iubirea dintre cei doi concurenți, având în vedere cele întâmplate.

Armando s-a sărutat cu Raluca, iar de aici armonia dintre el și Andra s-a cam tulburat.

"Degetul ei era la tine în gură.", ii reproșează Andra lui Armando, care se justifică, explicându-i tinerei că a fost o greșeală, dar a fost doar pentru distracție.

Târărul i-a promis ca nu mai face și se va schimba.

VIDEO| Andra și Armando, sărutări dulci și îmbrățișări fierbinți! Cei doi concurenți sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!

Andra a dezvăluit faptul ca Armando pleacă mereu după ce o lasă pe ea în cameră. Este o acuzație la daresa lui, cum ca tânărul ar fi cam infidel. Totuși Andra este hotărâta sa-l ierte, dupa ce baiatul si-a prezentat scuze și a promis ca nu se va repeta.

Urmăriți discuția dintre cei doi, accesând clipul video de mai sus, prezentat la "MIreasa."

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Dragoste inexplicabilă în casa "Mireasa"! Ciprian și Alexandra, momente tensionate sau șicanări din iubire?... Lică, un personaj controversat în casa "Mireasa"! Concurenții se simt stresați de el, dar totodată se amuză pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x