Antena Căutare

Finala Mireasa 2020 sezon 2. Ce promisiuni și-au făcut Mihai și Bianca

Bianca și Mihai formează cel mai nou cuplu din casa Mireasa sezon 2, concurenta fiind printre ultimele fete care au intrat în competiția dragostei.

Spre deosebire de restul concurenților, în Finala Mireasa sezon 2, cei doi au preferat să-și facă promisiuni și nu declarații.

”Vreau să le mulțumesc în primul rând părinților tăi că și-au dat șansa să-și trăiască iubirea. Vreau să mulțumesc emisiunea Mireasa pentru că a fost posibil să ne întâlnim. Nu au fost momente ușoare, au fost multe frumoase. Gândindu-mă în urmă mă întreb de ce nu am renunțat. Poate e nevoie să ieșim și să vedem de ce nu am renunțat, în pofida a tot ce s-a întâmplat. Mulțumesc că exiști.”, i-a spus Mihai iubitei sale.

De cealaltă parte, Bianca i-a promis lui Mihai că va fi alături de el, indiferent dacă lucrurile vor merge sau nu între ei.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Jurămintele Mădălinei și ale lui Radu au adus lacrimi pe obrajii doamnei Ana

”Nu o să fac o declarație de dragoste, ci o promisiune. Știm că viața nu a fost blândă, cred că destinul a vrut ca noi să ne întâlnim aici. Nu am început cu dreptul, dar cu toate nemulțumirile, îți promit că voi fi alături de tine la greu și la bine.”, a zis ea.

Declarațiile întregi le puteți urmări în videoclipul atașat.

Care este povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. David și Andra și-au promis iubire. Cum au sunat jurămintele lor

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

De ce nu a existat o cerere în căsătorie în cadrul perechii Bianca - Mihai

Romanticul Mihai a declarat, în mai multe rânduri, că este prea devreme pentru o cerere în căsătorie. În ciuda acestui lucru, cei doi au depus actele pentru căsătorie, la Primăria Buftea, împreună cu restul cuplurilor din casa Mireasa 2020.

Finala Mireasa 2020 sezon 2. Andreea n-a putut să-și termine declarația de dragoste. Ce s-a întâmplat... Finala Mireasa sezon 2. Ce cupluri s-au căsătorit în data de 28 februarie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x