Antena Căutare

Finala Mireasa 2020 sezon 2. Jurămintele Mădălinei și ale lui Radu au adus lacrimi pe obrajii doamnei Ana

Mădălina și Radu de la Mireasa sezon 2 și-au promis iubire și sunt unul dintre cele mai solide cupluri din istoria show-ului matrimonial.

radu si madalina cand si-au facut juraminte in finala mireasa sezon 2 Galerie
Mădălina și Radu de la Mireasa sezon 2 și-au promis iubire | Antena 1

Au demonstrat acest lucru și în Finala Mireasa sezon 2, unde au emoționat pe toată lumea cu declarațiile de dragoste pe care le-au făcut.

Cei doi și-au jurat iubire, de față cu familiile lor și ceilalți concurenți alături de care au participat la show-ul matrimonial.

Radu: ”Ești totul pentru mine. Din prima zi când te-am văzut, am simțit că dorința mi se va îndeplini. Vreau să-ți mulțumesc că m-ai acceptat, mi-ai fost alături. Noi împreună vom defini infinitul. Te iubesc infinit de mult!”

Citește și: Finala Mireasa 2020, sezon 2. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

Mădălina: ”Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru că m-ai lăsat să descopăr ce minunat ești. Ești bărbatul perfect, atent. M-ai învățat să fiu mai încrezătoare, să mă iubesc, să iubesc cu adevărat. Te iubesc pentru toată viața”.

Declarațiile întregi le puteți urmări în videoclipul atașat.

Povestea de dragoste dintre Mădălina și Radu

Mădălina și Radu s-au plăcut încă de la începutul emisiunii Mireasa sezon 2. În vreme ce Radu a avut două opțiuni: Mădălina și Ștefania, tânăra a dorit să-l cunoască doar pe el.

Fiul doamnei Ana a realizat rapid că Mădălina este aleasa lui și a luptat să o cucerească.

De-a lungul timpului, cei doi s-au confruntat cu câteva probleme, cauzate, în mare parte de crizele de gelozie ale Mădălinei.

Citește și: Finala Mireasa sezon 2. Dansul mirilor i-a emoționat pe cei prezenți până la lacrimi. Cum s-au descurcat concurenții

De asemenea, și veștile de afară a afectat perechea Mădălina-Radu. Deși multe săptămâni la rând, cei doi au fost favoriții publicului, mesaje în care fata era avertizată cu iubitul său țintește către Marele Premiu nu au lipsit.

Însă comunicarea, iubirea, susținerea familiilor le-a dat putere să le depășească și au învățat să comunice mai eficient.

Cum a fost cerută Mădălina în căsătorie de Radu

La finalul lunii ianuarie, Radu de la Mireasa sezon 2 și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, iubita sa.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, spunea Mădălina despre cele trei zile de dinaintea evenimentului special.

Era și normal ca Radu să fie agitat căci pregătirile cererii în căsătorie au fost complexe. Vreme de mai multe zile, Radu Bobelică de la Mireasa sezon 2 a lucrat intens pentru a-i oferi iubitei sale un moment cu adevărat special.

Citește și: Finala Mireasa 2020 sezon 2. Ce promisiuni și-au făcut Mihai și Bianca

El a cerut ajutorul celorlalți concurenți pentru a-și pune în practică ideile, iar Claudia, Biana, Andra, Andreea, David, Alexandru și Mihai au ales să-i fie complici. Aceștia și-au luat rolul în serios căci Mădălina nu a bănuit nimic și cererea în căsătorie a decurs perfect.

Cererea în căsătorie a avut loc dupa ce au vizionat cu toții un film romantic. Imediat, toată casa s-a organizat și iubita lui Radu a urmat un traseu complex, aceasta și-a regăsit partenerul care s-a așezat în genunchi și a pus marea întrebare.

Finala Mireasa 2020 sezon 2. David și Andra și-au promis iubire. Cum au sunat jurămintele lor... Finala Mireasa 2020 sezon 2. Andreea n-a putut să-și termine declarația de dragoste. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x