Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin au spus ”DA”. Momentul emoționant când s-au cununat civil

Într-un cadru de poveste, Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 și-au făcut jurăminte și apoi au spus un ”DA” hotărât în fața primarului.

cosmin si miruna se imbratiseaza strans in finala mireasa sezon 6 Galerie
Într-un cadru de poveste, Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 și-au făcut jurăminte și apoi au spus un ”DA” hotărât în fața primarului. | Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă superbă, Miruna a strălucit în Finala Mireasa sezon 6 din 23 decembrie 2022. Tânăra l-a avut alături pe logodnicul său, Cosmin, care a îmbrăcat un costum de ginere cu adevărat deosebit. Pantalonii au fost negri, iar sacoul alb.

Miruna și Cosmin au spus ”DA” în fața primarului. Ce și-au jurat înainte să se cunune civil

Miruna și Cosmin s-au găsit în casa Mireasa sezonul 6 și au trecut prin multe împreună. Caracterul vulcanic al tinerei și-a spus cuvântul în mai multe situații, însă fiul doamnei Adriana a reușit să gestioneze bine totul. Nu s-a lăsat condus de orgoliu sau influențat de ce spuneau alții și a luptat pentru povestea lor.

Ajunși în ultima etapă a show-ului matrimonial de la Antena 1, cei doi tineri au decis să se căsătorească și să formeze familia mult dorită. Înainte de a spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, cei doi și-au jurat iubire.

”Draga mea, jur să-ți fiu alături la orice pas și când mă vei privi în ochi să prinzi încredere. Jur să-ți fiu un soț care te va iubi toată viața. Să te iubesc mereu pentru ceea ce ești, femeia perfectă pentru mine. Ești a mea pentru totdeauna”, a zis Cosmin.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

”Dragul meu pisic, îți promit că-ți voi fi sprijin când nu vom avea zile ușoare, că te vei bucura o viață întreagă de omul pe care l-ai vindecat de toate suferințele trecute. Îți promit că-ți voi dărui cei mai frumoși pisoiați, care să-ți spună tati”, i-a spus și Miruna.

În fața primarului, Cosmin a zis ”DA” și Miruna ”DA, din tot sufletul”.

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6

Miruna și Cosmin au pășit în casa Mireasa sezon 6 cu gândul să se căsătorească. Tânăra dorea pe cineva cu care să formeze o familie și nu era deranjată de diferența de vârstă dacă era de maxim doi ani.

La fel și Cosmin, ar fi acceptat o iubită cu doi ani mai mare, brunetă, cu ochii căprui. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și iată că, la patru luni de la acel moment, ambii sunt îndrăgostiți nebunește unul de altul, în ciuda faptului că Miruna e mai mare cu cinci ani și nici alte aspecte nu se potrivesc cu dorințele lor de la începutul acestei experiențe.

Povestea lor de dragoste a început timid, cu tânărul Cosmin care a tatonat terenul, însă nu era foarte incisiv, lucru pe care Miruna l-a taxat.

Nu a durat mult și apropierea dintre ei devenea tot mai mare, la fel și sentimentele. Susținuți de doamna Adriana, cei doi au format rapid un cuplu.

Nu avea să fie totul roz, deși majoritatea tensiunilor aveau legătură cu influența din afara cuplului lor. Părinții Mirunei s-au arătat împotriva perechii și au susținut că planurile lor de viitor nu coincid, având în vedere diferența de vârstă și faptul că băiatul dorea să plece în Anglia la studii.

Timpul a trecut și relația lor s-a sudat. Înainte cu o lună de finalul competiției, cei doi s-au logodit la Londra, orașul care le va fi casă începând cu toamna viitoare.

Totuși, la scurt timp avea să aibă loc o ruptură la care nimeni nu se aștepta. În urma unei intervenții telefonice a tatălui fetei, care a transmis că familia lui Cosmin nu o place pe Miruna, ea a decis să rupă logodna. A urmat discuții tensionate cu doamna Adriana, însă lucrurile s-au așezat în cele din urmă.

Felul în care Cosmin a reușit să gestioneze situațiile tensionate din cuplul lor a reușit să-i cucerească și pe părinții Mirunei, care i-au apreciat maturitatea.

Aceștia nu au fost prezenți în poate cea mai importantă zi din viața lor, însă le-au transmis că îi așteaptă pe amândoi acasă, însoțiți de doamna Adriana.

Finala Mireasa sezon 6. Roxana și Paul au spus „DA”. Momentul plin de emoție în care s-au cununat civil... Finala Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au spus ”DA”. Cum sună jurămintele lor și ce au spus în fața primarului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x