Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 6. Roxana și Paul au spus „DA”. Momentul plin de emoție în care s-au cununat civil

În Finala sezonului 6 Mireasa Roxana și Paul s-au cununat civil. Plini de emoție, cei doi tineri îndrăgostiți au jurat că se vor iubi mereu și că vor fi alături unul de celălalt.

Roxana și Paul , colaj Galerie
Roxana și Paul s-au căsătorit în Finala sezonului 6 Mireasa | Antena 1

Roxana și Paul au pășit extrem de emoționați în fața primarului care le-a adresat cea mai importantă întrebare din viața lor.

Paul și Roxana i-au avut alături pe bunica Ecaterina, pe mama lui Paul, doamna Mariana, pe domnul marian, tatăl vitreg al lui Paul, pe bunica Elena, dar și pe părinții Roxanei, doamna Elena și domnul Ion. De asemenea, surorile Roxanei au venit la eveniment.

Citește și: Mireasa sezon 6, 20 decembrie 2022. Paul a căzut în ispită la petrecerea burlacilor? Reacția Roxanei când a văzut imaginile

Roxana și Paul s-au cununat civil în Finala Mireasa sezon 6

Roxana și Paul s-au cununat în Finala Mireasa sezon 6. Cei doi au spus un ”DA” plin de emoții.

„Roxana, iubita mea. Vreau să-ți spun că te iubesc din tot sufletul meu și mi-aș dori ca întreaga viață să fii lângă mine. Promit să fiu alături de tine la bine, dar mai ales la greu. Amândoi am pornit cu suferințe din trecut dar le-am vindecat și cu siguranță vom fi foarte fericiți împreună pe viitor, iar tu mama copiilor mei. Te iubesc enorm și îți promit că voi fi lângă tine orice ar fi”, a spus Paul care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

„Când am venit la această emisiune nu credeam că o să-mi găsesc pe cineva. Dar Dumnezeu mi te-a arătat și m-am îndrăgostit la prima vedere. Am venit cu teama de iubire. Momentul când mi-am dat seama că te pot piede a rupt acea teamă și ți-am spus că te iubesc. Să știi că în oglinda mea te vd o viață întreagă și te voi iubi și după ce anii o să treacă”, a spus Roxana.

Cei doi au spus „DA” din tot sufletul. „Familia Niță e a treia fmailie care s-a născut în sezonul 6 Mireasa”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Paul și Roxana de la Mireasa

Paul și Roxana au format primul cuplu din casa Mireasa. Cei doi au avut parte de certuri și împăcări până să ajungă în punctul de a se căsători. Primul lor sărut a avut loc la petrecerea de pe 10 septembrie 2022, însă dansul tânărului cu o altă concurentă, Denisa, a supărat-o pe Roxana. După party, în emisia live de Mireasa, băiatul a declarat că sunt un cuplu, în timp ce Roxana a spus că nu sunt împreună.

Deși relația lor a început cu stângul, cei doi au avut parte de noi apropieri, iar pe 16 septembrie 2022 Roxana și Paul s-au declarat un cuplu în emisia live de Mireasa.

Obstacolele nu s-au oprit în relația lor. Prietena Roxanei, Adina, a avut parte de conflicte cu iubitul acesteia, considerând că cei doi nu se potrivesc. În cele din urmă, Adina și-a schimbat complet părerea în legătură cu Paul și i-a susținut pe cei doi în competiție.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 decembrie 2022. Roxana și Paul au vorbit cu viitoarele soacre. Ce au aflat tinerii

Roxana a avut dubii în privința sentimentelor lui Paul, iar în prima cursă de eliminare în care s-a aflat, tânăra a spus că și-ar dori să părăsească emisiunea și să-și aștepte iubitul afară, fapt care l-a supărat pe Paul. Discuțiile dintre Roxana și Adina atât despre el cât și despre bunica Ecaterina l-au iritat pe Paul, care a decis să pună punct relației în emisia live de pe 22 septembrie 2022.

”Fie că pleacă, fie că nu, nu cred că o să mai fie ceva între noi. Mai ales după ce a vorbit cu Adina. Nu mi se pare normal să vrea să plece, să mă testeze. Nu mă despart în direct, în reluare. Nu mi se pare normal tot ce face. Vrea marea cu sarea, dar tot vrea să plece.”, spunea Paul atunci.

După acest episod Roxana și Paul au avut parte de tensiuni orgoliul și-a spus cuvântul, însă în cele din urmă atracția și sentimentele au triumfat pentru că s-au împăcat.

După mai multe certuri și împăcări, Roxana a fost eliminată din competiție, iar la plecare i-a mărturisit lui Paul că-l iubește, deși erau despărțiți. Atât Paul cât și Roxana și-au dus dorul unul altuia, tânărul a chemat-o pe fată înapoi în competiție, iar aceasta a răspuns chemării.

De atunci, dinamica relației lor s-a schimbat radical. Au devenit din ce în ce mai apropiați, mai tandri și mai compatibili și o discuție despre viitor și perspective l-a determinat pa Paul să o considere pe iubita lui o femeie inteligentă și matură, pe lângă sufletistă. Bunica Ecaterina, precum și părinții celor doi și-au declarat susținerea față de cuplul lor, considerând că se potrivesc, se iubesc și pot forma o familie frumoasă.

Paul a cerut-o în căsătorie pe Roxana la Roma, făcând mai întâi o glumă, în stilul lui caracteristic. Tânărul s-a prefăcut că este gelos, însă apoi a căzut în genunchi în fața iubitei și i-a pus inelul pe deget, iar fata extrem de emoționată a spus un sincer DA.

După cererea în căsătorie tatăl Roxanei și-a dat binecuvântarea, însă a precizat că și-ar dori ca fiica sa să-i păstreze numele de familie. Când au depus actele de căsătorie, Paul a precizat că își dorește ca viitoarea lui soție să poarte două nume de familie: Tobă Niță. Pentru acest gest, tatăl Roxanei l-a îndrăgit și mai mult pe Paul. Roxana s-a arătat dispusă să se mute la Constanța, acasă la Paul, dorind să întemeieze o familie împreună cu el.

„Ne-am dat seama că ne iubim foarte mult, ne-am vindecat unul pe celălalt. Cu siguranță credem că vom fi împreună pentru totdeauna. Parcursul nostru în emisiune a fost unul foarte sincer”, a spus Paul.

Așa cum au spus și ei, relația Roxanei și a lui Paul a fost una cu suișuiri și coborâșuri, însă au reușit să treacă peste neînțelegeri și au ajuns să se iubească și să se căsătorească.

Finala Mireasa sezon 6. Gabriela și Valentin s-au cununat civil. Cum a arătat momentul în care au spus marele „DA”... Finala Mireasa sezon 6. Miruna și Cosmin au spus ”DA”. Momentul emoționant când s-au cununat civil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x