Antena Căutare

Jocul Mariei Buză a reaprins războiul între Narcisa și Petronela din emisiunea Mireasa: „Nu o să te las niciodată să-ți bați joc de el”

Surpriză de proporții pentru concurenții din casa Mireasa, după ce cunoscuta actriță Maria Buză a decis să afle chiar și cele mai ascunse secrete, totul prin intermediul unui joc!

Un moment cu adevărat special din emisiunea Mireasa a fost atunci când celebra Maria Buză, pe care am putut s-o vedem în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, a pregătit concurenților un joc inedit.

MARIA BUZĂ, JOC MISTERIOS ÎN EMISIUNEA MIREASA DE LA ANTENA 1

Dacă totul părea distractiv la început, ulterior s-a demonstrat faptul că jocul impune participanților să răspundă, de fapt, la întrebări la care răspunsul e foarte greu de dat.

citește și: Amenințări și gesturi brutale! Vinul, mărul discordiei! Gestul lui Lică a iscat un scandal în casa "Mireasa!" |VIDEO

Jocul Mariei Buză a reaprins războiul între Narcisa și Petronela din emisiunea Mireasa: „Nu o să te las niciodată să-ți bați joc de el”

Actrița Maria Buză, la emisiunea Mireasa de la Antena 1

Actrița Maria Buză, la emisiunea Mireasa de la Antena 1

Motivul? Acestea nu sunt întrebări oarecare, ci unele țintă, menite să scoată la lumină chiar și cele mai ascunse secrete ale concurenților din emisiunea Mireasa.

citește și: Ale și Ionuț, scandal uriaș în casa Mireasa! Ce secret neștiut a ieșit la iveală: „Băiețașul ăsta are o problemă”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să afli ce detalii incredibile au ieșit la iveală după acest joc inedit, propus de celebra Maria Buză.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Provocare extremă pentru concurenții din casa "MIreasa!" Testul rezistenței fizice îi lasă fără puteri! |Video... Costi, aniversare inedită în casa "Mireasa"! Tânărul și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast și voie bună! | ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x