Antena Căutare

Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

Momente șocante pentru concurenții din casa Mireasa, de la Antena 1! Lică a umilit-o pe Andreia în cel mai neașteptat mod posibil!

Concurenții din emisiunea Mireasa de la Antena 1 au început să își dea arama pe față. Printre ei a fost și Lică, concurentul care a recurs la un gest șocant pentru a se răzbuna pe Andreia!

LICĂ A UMILIT-O PE ANDREIA, LA EMISIUNEA MIREASA DE LA ANTENA 1

Lică a pus mâna pe un superb buchet de trandafiri și i l-a oferit concurentei Andreia, spre marea surpriză a tuturor. Totuși, în scurt timp s-a dovedit că totul face parte dintr-un plan.

citește și: Moment intim între Lică și Petronela, în casa Mireasa! Ce i-a dezvăluit el despre Andreia. „Cum aș putea?” – Video

„Acest buchet ți-l dau ție. Am o rugăminte la tine. Ia aceste flori...și i le oferi Petronelei. Și acum Petronela, vreau să te invit la dans”, a fost fraza ce i-a lăsat mască pe concurenții din emisiunea Mireasa de la Antena 1.

Lică a umilit-o pe Andreia, la emisiunea Mireasa! Gestul i-a lăsat mască pe toți: „Ce răzbunare prostească”

Lică din emisiunea Mireasa, gest șocant față de Andreia

Lică din emisiunea Mireasa, gest șocant față de Andreia

„Ce răzbunare prostească, nu cred așa ceva”, „Cum poți să te gândești la așa ceva”, „Andreia a fost jignită. Nicio femeie nu merită să se simtă în halul ăsta”, au spus concurenții din competiție.

citește și: Florin i-a oferit Cătălinei inelul, la emisiunea Mireasa! Decizia luată de concurentă i-a uimit pe toți

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii incredibile despre concurenți.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Florin i-a oferit Cătălinei inelul, la emisiunea Mireasa! Decizia luată de concurentă i-a uimit pe toți... S-a descoperit adevărul despre Lică și Petronela din casa Mireasa! Ionuț a făcut o criză de nervi: „Nu mai pot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x