Antena Căutare

Medierea unui conflict ce durează! Petronela, mesaj pentru Ionuț și iubita lui: "Dacă îmi scot armele, vă distrug!"

Petronela se simte "atacată" de Ionuț și iubita lui și își dorește să se termine conflictul dintre ei.

Momentele tensionate dintre Ionuț și Petronela nu s-au încheiat.

Pentronela a recuoscut că încă mai are sentimente pentru fostul ei partener din casa Mireasa. Concurenta încă nu poate accepta că acesta este într-o nouă relație cu Ale.

Petronela are un mesaj pentru Ionuț și iubita lui: ”Dacă îmi scot armele, vă distrug!”, a spus concurenta.

Pentronela consideră că Ionuț mai are sentimente pentru ea, însă concurentul nu confirmă acest lucru.

Ionuț susține că totul a fost un joc și că nu mai simte nimic pentru Petronela.

Andra și Armando, cadouri și mesaje de interes personal din partea susținătorilor! Supărări tacite și manifestări individuale: "Ale este amantă de meserie"

Concurenții show-ului „Mireasa”

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri.

Împreună cu familia sa se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling.

Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis – acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său.

Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Își dorește ca pe parcursul show-ului să cunoască o fată pe gustul lui, gata de măritiș și care să treacă toate testele Andradei, prietena lui cea mai bună și totodată însoțitoarea sa în casa Mireasa.

Momente tensionate în casa Mireasa. Petronela, vocea conștiinței lui Ionuț. Trecutul sentimental, motiv pentru a judeca

Pentru a vedea ce s-a întâmplat în continuare, urmăriți întregul material de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Andra și Armando, cadouri și mesaje de interes personal din partea susținătorilor! Supărări tacite și manifestări indivi... În gloria dimineților din casa Mireasa. Ce activități au concurenții după ce se trezesc. Surprinși la prima oră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x