Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea, cu ochii în lacrimi după proba cântarului. Ce a făcut-o pe concurentă să plângă

Fetele din casa Mireasa au fost cântărite, iar unele dintre ele, printre car eși Andreea au avut parte de o surpriză neplăcută.

Andreea a izbucnit în lacrimi în casa Mireasa Galerie
Andreea a izbucnit în lacrimi în casa Mireasa, după proba cântarului | Antena 1

Andreea a început să plângă în timpul emisiunii Mireasa de luni 15 februarie, după ce a văzut filmulețul în care ea și colegele ei au fost cântărite. Doamna Ermina a adus cântarul și un centimentru și și-a notat ce dimensiuni are fiecare concurentă.

Unele concurente au avut parte de o surpriză neplăcutâ când au realizat că perioada petrecută în casa Mireasa le-a adus câteva kilograme în plus.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire

Andra credea că s-a îngrășat doar 3 kilograme, însă cântarul i-a spus altceva, aceasta luând 5 kg în plus, de la ultima ei cântărire.

Câte kilograme a luat în plus Andreea, de când se află în casa Mireasa

De asemenea, și Andreea a luat câteva kilograme în plus. Concurenta a precizat că s-a îngrășat 9 kilograme iar d evină nu ese numai mâncarea foarte gustoasă, ci și lipsa sportului.

Citește și: Mireasa 2020, Gala din 13 februarie 2021. Ce fată a fost eliminată chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților

„Primele kilograme pe care le-am luat au fost la începutul pandmeiei, iar ăn casă m-am îngășat 9 kilograme.Nu dau vina pe stre. Eu fiind și la Facultatea de Sport făceam sport tot timpul, iar apoi nu am mai putut să-l fac”.

Ce fată a fost eliminată în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Într-un final, Claudia a strâns 8 voturi și Ștefania 2. Cele două erau în pericol de eliminare, dar votul publicului e cel care își spune cuvântul mereu.

În urma voturilor publicului, Ștefania a fost votată Fata Săptămânii, ceea ce a salvat-o de la plecare.

Mădălina s-a gândit mult timp dacă să folosească sau nu amuleta, dar a decis, într-un final, să o ajute pe Andra.

În acest caz, chiar dacă Andra a primit cele mai puține voturi din partea fanilor, în această săptămână, și ar fi fost nevoită să plece acasă alături de Claudia, care a primit cele mai multe nominalizări, amuleta a salvat-o.

Într-un final, Andra a decis să meargă mai departe cu David, în concursul Mireasa, pe când Claudia a fost nevoită să plece acasă în urma nominalizărilor și voturilor din această săptămână, din Gala Mireasa din 13 februarie 2021.

Mireasa 2020, sezon 2. Cum a fost plecarea Claudiei. Ce i-a spus doamna Ermina la despărțire... Mireasa 2020, sezon 2. David a câștigat amuleta care îi oferă imunitate până în Finală. În ce a constat jocul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x