Antena Căutare

Mireasa 2020. Denisa a fost eliminată din casa „Mireasa”! Cum a reacționat Cătălin

Veste complet neașteptată, în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Denisa a părăsit competiția, iar Cătălin a avut o reacție emoționantă.

În urma voturilor, telespectatorii au decis că a venit momentul ca Denisa să părăsească definitiv casa „Mireasa”, de la Antena 1.

Emoțiile au fost uriașe! La eliminare au fost propuse Claudia și Denisa, dar se pare că balanța a atârnat pentru aceasta din urmă.

Denisa a părăsit competiția „Mireasa”, sezonul 2

A fost un moment extrem de dificil nu doar pentru concurentele din casa „Mireasa” de la Antena 1, ci mai ales pentru Cătălin, tânărul împreună cu care tânăra a format un cuplu fericit în ultima perioadă.

Pentru cei care nu știu, lovitura este una grea pentru Cătălin, căci concurentul din casa „Mireasa” a mai trăit printr-o experiență similară în trecut. De data aceasta, cei doi îndrăgostiți și-au promis că după eliminare, cel eliminat își va aștepta jumătatea perfectă în afara competiției, pentru a continua relația.

Ce alte detalii incredibile au mai ieșit la iveală despre concurenți? Află totul urmărind clipul video de mai sus din casa „Mireasa”.

Mireasa 2020. Andra și David din casa „Mireasa”, anunț important! Ce se întâmplă cu cei doi... Mireasa 2020, sezon 2. După eliminarea Denisei, doamna Ana a părăsit competiția și fata a rămas în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x