Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Andreea, discuții despre căsătorie. Ce au decis cu o lună înainte de finală

După ce Alexandru de la Mireasa a făcut marele pas în timpul emisiei live și i-a propus Andreei să-și petreacă restul vieții alături de el, cei doi au discutat despre căsătorie.

andreea si alexandru de la mireasa cand baiatul a cerut-o in casatorie Galerie
Andreea și Alexandru au discutat despre căsătorie | Antena 1

”O lună de când sunt cel mai fericit om din lume.”, i-a spus Alexandru iubitei sale, făcând referire la aniversarea lor.

La scurt timp, el a întrebat-o ce părere are despre ”pasul cel mare”, moment în care Andreea a răspuns: ”Mă gândeam așa să nu ne grăbim”.

”Asta nu înseamnă că ne grăbim, e ceva normal. Totuși, avem doar o lună de zile. Alții au 3-4 luni, e cu totul altceva. Și că ne căsătorim aici cu acte și că ne căsătorim acasă, în 2022, cu totul ca la carte. Doamne ferește, nu este vorba de grăbit. Nu vreau să te grăbesc cu absolut nimic. Eu știu că te iubesc foarte mult și m-am îndrăgostit de tine. Mă înțelegi, măi iubirea mea frumoasă?

Citește și: Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina. Tânărul a pregătit un moment cu adevărat special

Nici nu se pune problema de așa ceva, noi suntem doar de o lună, ei da. Te-am cerut de soție pentru că te iubesc și a fost cel mai frumos lucru din viața mea. Niciodată nu am făcut așa ceva și nici nu îmi doresc să mai fac. Nu te grăbesc cu absolut nimic”, i-a explicat băiatul.

Andreea a ținut să puncteze faptul că nu se aștepta să fie cerută de soție.

”Acum, ai văzut că e totul închis. În vară, de ziua noastră, planificăm o zi.”, a spus Alexandru, iar Andreea l-a întrebat dacă vor să se cunune acasă. Tânărul a menționat că nu contează unde are loc marele eveniment, însă iubita sa nu vrea să se grăbească.

”Aici ar putea fi presiunea și probabil aș înclina să fac pasul aici, dar nu vreau să fac pasul rapid. Eu am încredere că o să decurgă totul perfect, dar este un pas foarte important. Nu este nimic bătut în cuie”, a spus fata.

Citește și: Bianca a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale săptămânale

Mama Andreei, reacție după ce fiica sa și Alexandru s-au logodit

Imediat după cererea în căsătorie, mama Andreei a sunat și a spus că îl place mult pe băiat, că îi felicită și că se bucură mult că au făcut acest pas.

Un lucru însă nu le-a dat pace celor doi. Din cauza faptului că tatăl lui Alexandru este un om mai drastic, Andreea a început să își pună întrebări și să creadă că părinții iubitului ei este posibil să nu o accepte.

Citește și: Andra și Ștefania, schimb dur de replici: ”Ești cu bărbatul tău și spui că-ți place Mihai”

Alexandru de la Mireasa a încercat să o liniștească și să o asigure că aceștia o vor accepta rapid și fără niciun fel de probleme.

A doua zi, tatăl băiatului a sunat în direct, în emisiune și a declarat că abia așteaptă să o cunoască pe aleasa fiului său și că nu are de ce să-și facă griji. Familia îi susține și nimeni nu are nimic de obiectat în privința deciziei pe care au luat-o.

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și Ștefania, schimb dur de replici: ”Ești cu bărbatul tău și spui că-ți place Mihai”... Mireasa 2020, sezon 2. Mama Mădălinei, reacție după ce Radu l-a salvat de la eliminare pe David. Ce sfat i-a dat aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x