Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor

Amalia și Radu sunt cel mai proaspăt cuplu format din foștii concurenți de la Mireasa, din sezoane diferite. Faptul că trăiesc o poveste de iubire a luat prin surprindere pe toată lumea, iar de curând un mesaj postat de brunetă a surprins.

colaj de fotografii pe fundal albastru cu amalia si radu de la mireasa Galerie
Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor | Mireasa

Amalia și Radu au intrat într-o relație la ceva timp după ce amândoi au trecut prin despărțiri. Experiența comună a show-ului matrimonial Mireasa pare să-i fi apropiat.

După o căsătorie încheiată, Radu și-a găsit fericirea în brațele Amaliei, fosta concurentă de la Mireasa, sezonul 4. Mădălina și Radu s-au despărțit, în urmă cu câteva luni, după ce în luna august au avut cununia religioasă. Cei doi nu au vrut să dezvăluie motivele care au dus la separare, dar a fost mai limpede ca oricând că relația dintre ei s-a încheiat.

Amalia și Radu trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Ce mesaj a transmis tânăra pe contul său

De când și-au asumat toate relația în fața oamenilor, cei doi sunt foarte activi în mediul online și postează tot mai des imagini cu ei în momentele de tandrețe. Mai mult, nu ezită să-și mărturisească sentimentele în texte de dragoste.

În ultimul timp, ambii au făcut publice imagini din intimitatea cuplului, dar de data aceasta a atras atenția un mesaj pe care Amalia l-a transmis iubitului ei: “Distanța înseamnă atât de puțin, când cineva înseamnă atât de mult”, a scris tânăra.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Amalia și Radu au fost surprinși într-o ipostază romantică, după ce și-au asumat total relația de iubire

Acesta a dat de înțeles că ea și Radu sunt la distanță în aceste momente, însă dragostea lor este mai puternică decât orice.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Ce a apărut pe contul Mădălinei după ce Radu și-a asumat relația cu Amalia

Tânărul și-a asumat acum relația cu Amalia. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și împărtășesc cu fanii lor imagini din intimitatea cuplului. Tinerii s-au pozat unul lângă altul și au lăsat ca imaginea să vorbească de la sine, fără a mai adăuga ei ceva în plus.

Anunțul că cei doi formează un cuplu aluat prin surprindere pe toată lumea. Ei au postat pe Instagram o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste, semn că sunt un cuplu.

Citește și: Radu de la Mireasa sezonul 2 și Amalia din sezonul 4 formează un cuplu. Ce declarații și-au făcut în social media

Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 19 martie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa... Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii. Care ar fi fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x