Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra a primit un bilet ascuns într-un pantof. Ce a vrut să-i transmită mama sa

Andra de la Mireasa a primit cadouri din afara casei, dar și bilete din partea familiei.

Andra de la Mireasa inainte sa se citeasca biletul dur din partea mamei sale, Liza Galerie
Andra de la Mireasa a primit cadouri din afara casei, dar și bilete din partea familiei | Antena 1

Unul dintre ele a fost ascuns într-un pantof și, având în vedere modalitatea în care trebuia să ajungă la iubita lui David, conținutul lui a fost citit în emisia live de marți.

Se pare că mama fetei a fost cea care a dorit să-i transmită câteva cuvinte. Spre dezamăgirea Andrei, vorbele celei care i-a dat viață au fost foarte dure.

Ce a scris mama Andrei pe bilețetul ascuns în pantof

”De la mama!

Nu-l mai face pe David prost, intru în direct și te mustru. Reglează-ți vocabularul că mă scoți din sărite. Nu accept așa ceva, te rog din suflet, sufăr mult. Trebuie să ai respect cum ai văzut la mine, nu te-am crescut așa. Crede-l pe David în discuțiile cu băieții. Sunt contra lui toți. Eu văd tot, sunt pe Antena Play non-stop. Sunt răi cu el și îl provoacă. Vezi-ți de relația ta, nu de ceilalți.

Citește și: Răspunsul surprinzător pe care l-a dat Mihai când a fost întrebat ce simte pentru Bianca

Mai oprește-te să-l folosești mereu pe diavol. Așa te-am crescut eu? Zici că te-a făcut Mia, nu eu. Te rog controlează-te că sufăr, mă judecă lumea pentru educația pe care ți-am dat-o. Nu te-am învățat eu să vorbești așa urât. Vă iubesc pe amândoi și tata vă iubește. Fiți puternici, vă suntem alături.”, a punctat Liza Șerban.

După ce mesajul a fost citit, mama Andrei a intrat în direct pentru a susține cele spune. Ea i-a mutrat pe băieții din competiție despre care a scris că-l provoacă pe David, după care a rugat-o pe fiica sa să-și schimbe comportamentul și să nu se mai certe.

Citește și: Ciprian, plecare atipică. De ce nu l-au însoțit toți concurenții când se pregătea să părăsească curtea

Doamna Mia a insistat să afle care sunt concurenții ce-l deranjează pe David în casa băieților, iar doamna Șerban i-a numit pe rând, exceptându-i pe Mihai și Alexandru.

Mireasa 2020, sezon 2. Răspunsul surprinzător pe care l-a dat Mihai când a fost întrebat ce simte pentru Bianca... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, intervenție telefonică după ce Andra și Mădălina au comentat relația lui Mihai cu Bianc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x