Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și David, ceartă în direct

După cearta dintre Andra și Ștefania, David a spus ceva care a deramjat-o atât de mult. 

Potrivit spuselor lui David, el și Andra nu mai formează un cuplu Galerie
Andra și David au luat o decizie radicală în ceea ce privește relația lor | Antena 1

Cei doi s-au certat, iar în direct când emisiunea a fost reluată, tensiunea dintre ei a fost atât de mare încât și-au aruncat cuvinte grele. Potrivit spuselor lui David, el și Andra nu mai formează un cuplu, nu se potrivesc și nu mai pot continua relația.

Andra a declarat că vrea să iasă din emisiune în gală, iar David a cerut să fie și el eliminat. Concurentul a decis că nu mai vrea un cuplu cu Andra pentru că ea nu o susține niciodată de el.

Cei doi au luat decizii la nervi, iar Simona Gherghe i-a sfătuit să nu facă niciodată acest lucru. Cu toate acestea, David a spus că ei nu mai formează un cuplu și că își doresc să iasă din competiție.

Andra, pe de altă parte, a declarat că dacă este eliminată în gala de sâmbătă, ea îl va aștepta pe David afară ca să-și vadă mai departe de relația lor.

Cum a cerut-o David în căsătorie pe Andra

David a pus la punct o cină romantică în cele mai mici detalii. Toți concurenții i-au implicat, iar Andra și David au avut parte de momente cu adevărat speciale.

În timpul cinei romantice, Andra și David și-au spus de multe ori cât de mult se iubesc. Cei doi și-au promis că nu vor uita niciodată aniversarea celor trei luni de relație.

Mai apoi, David a pus la punct o farsă și a ceru-o pe Andra în căsătorie în direct.

Andra a avut parte de surpriză după surpriză și abia și-a putut stăpâni lacrimile. Chiar și atunci când au fost difuzate imagini de la cina celor doi, Andra a plâns. Mama concurentei a sunat în direct și i-a felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

Mireasa 2020, sezon 2. Oglinda, mărul discordiei dintre Andra și Ștefania... Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, reproșuri la adresa Claudiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x