Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea are o poveste de viață impresionantă. A trăit cu un tată abuziv și fără să știe ce înseamnă ”acasă”

Andreea de la Mireasa a avut o copilărie nefericită, umbrite de certurile și bătăile provocate de alcoolismul tatălui său.

Andreea de la Mireasa a avut o copilărie nefericită, umbrite de certurile și bătăile provocate de alcoolismul tatălui său

Antena 1

Concurenta a oferit câteva detalii la intrarea sa în emisiune, iar recent i-a spus doamnei Mia povestea sa de viață și ulterior la testimoniale.

Întors din închisoare, acolo unde și-a ispășit pedeapsa pentru furt, tatăl Andreei a început să-și înece necazul în alcool.

”Tatăl meu a fost un o foarte inteligent și foarte bun. Tati a fost la pușcărie până să mă nasc eu, 9 luni de zile a stat. O lovea pe mama, uneori chiar înghețam de frică. Țipam din toți plămânii să vine cineva să o scape, nu venea nimeni. Erau săptămâni când mă trimiteau la bunica ca să nu mai iau parte la certuri, bătăi.”, a explicat ea.

Bătăile au continuat și în ciuda rugăminților ei până într-o zi, când mama fetei a decis să plece. S-a întâmplat după una dintre cele mai grele bătăi primite.

Citește și: Mihai și Bianca, tot mai apropiați. Ce declarație i-a făcut concurentul în emisiune

”Aveam un covor foarte mare, dar pe dedesubt ciment. A împins-o și a căzut cu capul de ciment.”, a zis ea.

Cu doi copii pe care trebuia să-i crească, femeia a plecat să muncească în Italia și a lăsat fetițele la bunici.

Plecarea mamei a marcat-o pe tânără: ”După ce părinții mei s-au despărțit a fost agitată. Mai toată viața mea a fost pe drumuri.”

Andreea a fost atacată în plină stradă

Dar un atac ce se putea termina cu o tragedie a schimbat lucrurile. Părintele Andreei a fost nevoit să se întoarcă în România după ce un bărbat necunoscut a atacat-o pe fiica sa.

Citește și: Ce vești a primit Ștefan de la mama sa, doamna Viorica. Băiatul a început să plângă imediat ce a auzit

”A vrut să dea cu mașina peste mine, s-a dat jos, m-a împins și am dat cu partea dreaptă a capului de asfalt. A deschis portbagajul, a scos un topor. Am ajuns la spital, iar mama a fost nevoită să vină. Era un bărbat în vârstă de 30 de ani. El a spus că m-a confundat cu o fostă prietenă de a lui. Am stat internată câteva zile în spital, am avut un proces foarte lung. Nu se prezenta și am terminat, el oricum a ieșit aproape nevinovat”, a mai povestit ea.

Întrebată de relația cu tatăl ei, Andreea a afirmat: ”Pe tata nu l-am mai văzut de mult timp, sunt mulți ani. M-a iubit, mă iubește, am fost copilul preferat. Știu că mă iubește, dar este degeaba. Pentru copilărie aș putea să-l iert, nu aș putea pentru ce i-a făcut mamei mele”.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, tot mai apropiați. Ce declarație i-a făcut concurentul în emisiune... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Ana a intervenit după ce a observat discuții între Mădălina și Radu. Ce i-a spus fetei...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x