Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea are o poveste de viață impresionantă. A trăit cu un tată abuziv și fără să știe ce înseamnă ”acasă”

Andreea de la Mireasa a avut o copilărie nefericită, umbrite de certurile și bătăile provocate de alcoolismul tatălui său.

andreea de la mireasa dupa ce a povestit care este viata ei Galerie
Andreea de la Mireasa a avut o copilărie nefericită, umbrite de certurile și bătăile provocate de alcoolismul tatălui său | Antena 1

Concurenta a oferit câteva detalii la intrarea sa în emisiune, iar recent i-a spus doamnei Mia povestea sa de viață și ulterior la testimoniale.

Întors din închisoare, acolo unde și-a ispășit pedeapsa pentru furt, tatăl Andreei a început să-și înece necazul în alcool.

”Tatăl meu a fost un o foarte inteligent și foarte bun. Tati a fost la pușcărie până să mă nasc eu, 9 luni de zile a stat. O lovea pe mama, uneori chiar înghețam de frică. Țipam din toți plămânii să vine cineva să o scape, nu venea nimeni. Erau săptămâni când mă trimiteau la bunica ca să nu mai iau parte la certuri, bătăi.”, a explicat ea.

Bătăile au continuat și în ciuda rugăminților ei până într-o zi, când mama fetei a decis să plece. S-a întâmplat după una dintre cele mai grele bătăi primite.

Citește și: Mihai și Bianca, tot mai apropiați. Ce declarație i-a făcut concurentul în emisiune

”Aveam un covor foarte mare, dar pe dedesubt ciment. A împins-o și a căzut cu capul de ciment.”, a zis ea.

Cu doi copii pe care trebuia să-i crească, femeia a plecat să muncească în Italia și a lăsat fetițele la bunici.

Plecarea mamei a marcat-o pe tânără: ”După ce părinții mei s-au despărțit a fost agitată. Mai toată viața mea a fost pe drumuri.”

Andreea a fost atacată în plină stradă

Dar un atac ce se putea termina cu o tragedie a schimbat lucrurile. Părintele Andreei a fost nevoit să se întoarcă în România după ce un bărbat necunoscut a atacat-o pe fiica sa.

Citește și: Ce vești a primit Ștefan de la mama sa, doamna Viorica. Băiatul a început să plângă imediat ce a auzit

”A vrut să dea cu mașina peste mine, s-a dat jos, m-a împins și am dat cu partea dreaptă a capului de asfalt. A deschis portbagajul, a scos un topor. Am ajuns la spital, iar mama a fost nevoită să vină. Era un bărbat în vârstă de 30 de ani. El a spus că m-a confundat cu o fostă prietenă de a lui. Am stat internată câteva zile în spital, am avut un proces foarte lung. Nu se prezenta și am terminat, el oricum a ieșit aproape nevinovat”, a mai povestit ea.

Întrebată de relația cu tatăl ei, Andreea a afirmat: ”Pe tata nu l-am mai văzut de mult timp, sunt mulți ani. M-a iubit, mă iubește, am fost copilul preferat. Știu că mă iubește, dar este degeaba. Pentru copilărie aș putea să-l iert, nu aș putea pentru ce i-a făcut mamei mele”.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, tot mai apropiați. Ce declarație i-a făcut concurentul în emisiune... Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Ana a intervenit după ce a observat discuții între Mădălina și Radu. Ce i-a spus fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x