Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au sărbătorit o lună de relație

Andreea și Alexandru au împlinit o lună de când și-au declarat dragostea în mod public.

Alexandru de la Mireasa a făcut marele pas în timpul unei emisii Galerie
Andreea și Alexandru au împlinit o lună de când și-au declarat dragostea | Antena 1

Pentru că un asemenea eveniment nu avea cum să treacă pur și simplu, cei doi și-au făcut unul altuia o serie de surprize.

Alexandru a supărat-o inițial pe iubita sa pentru că nu mai era la fel de atent și receptiv, dar nu știa că totul era din cauza faptului că era foarte emoționat pentru supriza care urma.

După ce a înțeles ce se întâmplă cu adevărat, Andreea s-a liniștit și s-a calmat în brațele iubitului ei. Andreea i-a gătit și ea lui Alexandru, preparatele lui preferate, iar servirea și detaliile au fost absolut impecabile.

Alexandru de la Mireasa a făcut marele pas în timpul unei emisii și i-a propus Andreei să-și petreacă restul vieții alături de el, iar cei doi au discutat despre căsătorie.

Bărbatul a întrebat-o ce părere are despre ”pasul cel mare”, moment în care Andreea a răspuns: ”Mă gândeam așa să nu ne grăbim”.

Declarațiile celor doi despre căsătorie

”Asta nu înseamnă că ne grăbim, e ceva normal. Totuși, avem doar o lună de zile. Alții au 3-4 luni, e cu totul altceva. Și că ne căsătorim aici cu acte și că ne căsătorim acasă, în 2022, cu totul ca la carte. Doamne ferește, nu este vorba de grăbit. Nu vreau să te grăbesc cu absolut nimic. Eu știu că te iubesc foarte mult și m-am îndrăgostit de tine. Mă înțelegi, măi iubirea mea frumoasă?

Imediat după cererea în căsătorie, mama Andreei a sunat și a spus că îl place mult pe băiat, că îi felicită și că se bucură mult că au făcut acest pas.

Un lucru însă nu le-a dat pace celor doi. Din cauza faptului că tatăl lui Alexandru este un om mai drastic, Andreea a început să își pună întrebări și să creadă că părinții iubitului ei este posibil să nu o accepte.

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina supărată pe glumele lui Radu... Mireasa 2020, sezon 2. Ce părere au cuplurile din casa Mireasa despre relațiile intime înainte de căsătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x