Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai la cuțite cu Ștefania. Totul a pornit de la niște evenimente din afara casei

Bianca și Mihai s-au contrazis minute bune cu Ștefania după ce susținătorii și familiile primilor au fost acuzați că au jignit-o pe fosta iubită a tânărului.

mihai, stefania si bianca in timp ce se cearta la mireasa sezon 2 Galerie
Bianca și Mihai s-au contrazis minute bune cu Ștefania | Antena 1

”Ștefania este o persoană cu două fețe. A intrat acolo pentru Mihai ca să vă despartă. Ai grijă la Ștefania că nu e ceea ce pare”, i-a spus cumnata Biancăi când concurenții au primit telefoanele de la staff.

Pentru a clarifica lucrurile, o susținătoare a Ștefaniei a intervenit și a ținut să punctele anumite aspecte.

Citește și: David a încălcat regulamentul, la scurt timp după ce a căștigat amuleta. Cum a fost sancționat

”Din familia Ștefaniei, niciodată nu a comentat nimeni. Acele print-uri pe care le-ai primit, sunt doar câteva dintre cele cu cumnatele. Au fotografiat casa și familia ta. Tot din partea Sportivelor și a Phoenixelor au apărut niște poze cu casa”, i-a transmis Alina, susținătoarea Ștefaniei.

Mihai și Bianca au susținut că fanii lor nu ar face asta, lucru care a făcut-o pe Ștefania să izbucnească. ”Poți să garantezi pentru mii de persoane?”, le-a reproșat ea.

Cum se apără familia Biancăi

”Vreau să-mi cer scuze față de staff pentru că am adus anumite acuzații fără nicio vină. Jignirile alea le-am adus când ea stătea sub pătură să vadă ce fac Mihai și Bianca. Mie nu-mi vine să cred că există astfel de persoane. Nu am de gând să-mi cer scuze pentru cum am vorbit.

Citește și: Gestul Ștefaniei care a făcut-o pe doamna Ermina să „ia foc”. Ce a făcut când în prim-plan era Bianca

O cunosc după acțiuni și după vorbe, mi-am dat seama ce fel de persoana e. Eu cu Maria nu ne-am ascuns, toate familiile participă la partea asta cu susținerea doar că se ascund după niște profile fake. Nu știu care e al verișoarei Ștefaniei, știu că familia ei se implică și ne-au adus multe jigniri.”, a spus Ela, cumnata Biancăi.

Bianca a dezaprobat comportamentul cumnatelor sale, pe care le-a rugat să-și ceară scuze în fața Ștefaniei.

Citește și: David a câștigat amuleta care îi oferă imunitate până în Finală. În ce a constat jocul

”Pozele nu au fost făcute de susținători, erau preluate de pe Facebook-ul tatălui ei. Nu s-a dus nimeni la ea acasă.”, a mai adăugat Ela.

Mireasa 2020, sezon 2. David a încălcat regulamentul, la scurt timp după ce a căștigat amuleta. Cum a fost sancționat... Mireasa 2020, sezon 2. Mama Andrei nu vede cu ochi buni apropierile dintre David și Ștefania. Ce a sfătuit-o pe fiica ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x