Mireasa 2020, sezon 2. Bianca și Mihai s-au despărțit, a anunțat fosta concurentă

Bianca și Mihai de la Mireasa sezon 2 s-au despărțit, a anunțat fosta concurentă pe contul său de Facebook.

Bianca și Mihai de la Mireasa sezon 2 s-au despărțit, a anunțat fosta concurentă pe contul său de Facebook

Antena 1

Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea după ce, cu doar câteva săptămâni în urmă, cei doi sărbătoreau două luni de relație.

Atunci, Mihai îi pregătise o surpriză care a emoționat-o foarte tare pe Bianca. I-a adunat pe toți prietenii și, la un moment dat, a apărut cu un tort. Cu toții au cântat ”La mulți ani”.

Citește și: Andreea a încălcat regulamentul. Ce pedeapsă a primit

Ce a scris Bianca despre despărțire

Bianca a postat pe 29 aprilie 2021 un mesaj în care anunța că ea și Mihai vor merge pe drumuri diferite.

”Bună seara tuturor ! Se apropie o zi în care cu siguranță aș fi primit foarte multe urări de bine și felicitări... felicitări și urari care nu și-ar mai avea locul deoarece poveste Bi Mi a luat sfârșit! Va doresc sărbători fericite!”, a notat ea.

Buna seara tuturor ! Se apropie o zi in care cu siguranța as fi primit foarte multe urari de bine și...

Publicată de Bianca Diac pe Joi, 29 aprilie 2021

Citește și: Valentin i-a adus cadouri Anamariei și i-a făcut o serenadă

Care este povestea de dragoste dintre Bianca și Mihai

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. De această dată, el a regăsit o femeie pe gustul său, care l-a ajutat să se regăsească și să se bucure de experiența Mireasa.

Citește și: Liviu, băiatul la care se gândește Ruxi, a sunat în live. Ce i-a spus fetei

Relația lor nu a fost întotdeauna roz, dar sentimentele lor au fost mai puternice decât problemele pe care și le-au creat. Nici măcar reîntoarcerea Ștefaniei nu l-a făcut pe Mihai să întoarcă capul spre trecut, el exprimându-și dorința de a rămâne pentru totdeauna cu Bianca.

Ultimele știri